Prima pagină » Titlurile zilei » Înregistrări incendiare! Cum a încercat afaceristul Ețcu să regleze conturile după bătaia încasată: „Nu ieși din casă. Sunt vreo 4-5 la tine, în față” (EXCLUSIV)- FOTO/VIDEO

Înregistrări incendiare! Cum a încercat afaceristul Ețcu să regleze conturile după bătaia încasată: „Nu ieși din casă. Sunt vreo 4-5 la tine, în față” (EXCLUSIV)- FOTO/VIDEO

11 mai 2023, 02:00, 27 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Titlurile zilei

Încep să iasă la suprafață golăniile afaceristului Ețcu. Acesta a vrut să regleze conturile după bătaia încasată și să își apere spatele în fața anchetatorilor, încercând să mușamalizeze toată scena

Filmul unei golănii. Cornel Ețcu și fratele său, Silviu Ștefan Ețcu, dezvoltator imobiliar și patronul Ral Construct, au încercat să regleze conturile după bătaia pe care a încasat-o în fața unui club din centrul orașului, în noaptea din 8/9 aprilie. Încep să apară cât mai multe variante, unele în favoarea afaceristului Ețcu, iar altele în favoarea „agresorilor”, dar se pare că în curând va fi elucidat misterul.

Cum a încercat afaceristul Ețcu să regleze conturile după bătaia încasată

În urmă cu aproximativ o lună de zile, afaceristul Ețcu și fiica lui ar fi constituit o scenă îngrozitoare în fața unui club din centrul Iașului. Au sărit la atac, dar au pierdut „războiul” și au vrut să iasă cu basmaua curată, dându-se victime.

Chiar dacă încep să apară mai multe variante în legătură cu filmările surprinse de camerele de supraveghere din momentul în care s-a produs scandalul, înregistrările cu Ețcu elucidează misterul. Acesta a încercat să rezolve problema, pentru a rămâne fruntaș în „lumea bună”, astfel că a intervenit și fratele său, Silviu Ștefan Ețcu.

„Fratele meu, tu cam știi cine suntem noi, nu? Cu toate ale tale și cu toate astea. Nu este o chestiune normală să dai cu șuturile în cap. Nu este normal. Eu atâta îți spun, îl cauți zilele următoare și rezolvați problema. Tu nu îl cunoști pe el. Eu îl cunosc pe fratele meu, așa cum nu se cunoaște el. Deci, dacă el era treaz, erați toți lați pe acolo. Nu mi se pare normal să se facă așa ceva.

Tu îl știai pe el? Știai cine este? Dă-o ca în curtea școlii. Degeaba taci din gură, pentru că eu nu vorbesc pe dos. Chelbosul ăla l-a călcat pe cap cu încă 8 oameni. De la jignire până la călcat pe cap este o problemă. Dă-o ca în curtea școlii. Să vină să se bată cu tine? Eu îți spun o singură chestie. Nu e o amenințare, dar nu te culca pe o ureche că toți trăim în orașul ăsta. Nu facem naveta de pe la Vaslui. Eu îți vorbesc foarte frumos”,  potrivit înregistrării audio cu discuția dintre Silviu Ștefan Ețcu, patronul Ral Construct, și unul dintre agresori.

Potrivit surselor reporterilor BZI, agresorii și-au recunoscut greșeala, însă situația nu stă așa cum o relatează Cornel și Florentina Ețcu, „victimele” din seara de 8/9 aprilie 2023. Totul a pornit de la niște injurii care i-au fost adresate unei persoane de sex feminin din grupul „agresorilor” și ulterior a început „bătaia”. Florentina Ețcu, cadru didactic, a dat de pământ cu o femeie, fără să se gândească la consecințe, iar apoi și-a „apărat” spatele, susținând că este legitimă apărare și că nu este vinovată cu nimic. Imaginile video o contrazic.

Afaceristul Ețcu ar da orice ca această filmare și aceste înregistrări să dispară

A apărut filmarea în care se vede cine a inițiat conflictul și cine a sărit la atac fără să se gândească la consecințe. Ulterior, a fost un schimb de replici, dar totul a degenerat, deoarece afaceristul nu a suportat să nu fie cunoscut ca fiind cel mai autoritar din oraș și s-a năpustit asupra lui Claudiu Petrovici.

În ajutorul lui au sărit cei cu care și-a petrecut seara, Alin Petrișor și Mihai Apostol, care au vrut doar să se apere. A doua zi după bătaie, unul dintre cei implicați în acest conflict s-a trezit cu Ețcu și încă 5 persoane din gașca lui în fața locuinței sale. A vrut să îi predea o lecție de „șmecherie” și să-l intimideze, dar se pare că n-ar fi reușit. A fost atenționat

„Am vorbit cu Cornel. Nu ieși afară, să nu fie ăștia porniți. Mai bine nu ieși acuma. Ia și stai liniștit. Ei vor să se bată cu tine. El exact așa a zis, că nu vrea să se ducă să facă plângere. Ia și evită. Nu ieși din casă. Sunt vreo 4-5 la tine, în față. Eu îți zic că mai bine nu”, conform unei discuții dintre unul din agresori și un amic de-al său.

Trebuie să precizăm faptul că, din toate scenele, Cornel Ețcu se numără printre vinovați. Rămâne de văzut ce vor decide oamenii legii și ce vor mai descoperi în cursul anchetei.

Comentarii
  • Tatal si fiica c…ă

  • Etcu de la Ral Construct o cauta cu luminarea!!! Si cred ca va gasi ce cauta!!! Si nu vor fi agresorii, crede-ma!!! Stai bine cu firma, vrei sa mai construiesti tarane?

  • Iar bâhlitul ăsta cu caș la gură?
    Să-ți dau la papacioc uei sărac desculță

  • Cum vine asta??

    Offff… nu stiti cum sa mai faceti sa lingeti in c*r toti interlopii din orasul asta ca sa para ca sunt nevinovati. Se vede clar pe filmare ca ambii copii au fost batuti si apoi a sarit omul in apararea lor. Si acum aveti nesimtirea sa nascociti zilnic numai minciuni despre familia Etcu, nu au fost agresati destul de nenorocitii aia?

  • Blonda nu prea avea sanse daca nu primea ajutor o dezmembra invatatoarea

  • Rușine Etcu

    Florentina asta nu știu cum mai este în învățământ! Cei de la scoala la care predă, “Carmen Sylva”, ar trebui să se sesizeze. Asta dacă nu pompează iarăși tătuțu Cornel cu bani la conducerea școlii. Este a nu știu câta apariție in cancanuri. În 2019 ea și prietena ei, alta ruptă, Loredana Palaceanu aka “profa de mate” s-au urcat pe mașini in fața la Time Out și au ajuns în ziar. Trebuiau date afara din învățământ încă de pe atunci! Nu mi se pare că individa dă vreun exemplu elevilor ei! Rușine!

  • Deci, se vede clar cu familia Ețcu a fost agresata cu multminainte de a incepe tatăl sa se apere de aia !!!

  • Alex Pt cum vine asta

    „apoi a sarit omul in apararea lor…” Ai visat urat? Din filmare se vede că a sărit cu pumnii pe Claudiu Petrovici, nu invers. Oricum, toți sunt vinovați. Daca te respecți, mai bine nu mai mergi prin cluburi. Vrei scandal, mergi in cluburi. Mi-e scarba de toate cluburile astea unde toți se etalează dar sunt niste vai de mama lor. Etcu daca are ceva bani se crede samurai..Creier 0, țaran. Deci Etcu mergea cu taranii prin oraș sa bată, in timp ce pe ăștia i-au arestat? Trebuia arestat si Etcu pe baza acestor filmari. 30 de zile pana la clarificare.

  • Cu ce nu da un exemplu? Ca s.a aparat de niște ciumege care n au nimic de pierdut? Poți sa fii președintele țării in situații din acestea de dezbraci de caracter si de meserie și îți aperi pielea omule
    Trebuia sa stea la bătaie ca e profesor

  • Care caracter? Curva asta are caracter?

  • Tu esti sigur

    „Rusine Etcu” ce logica ai tu in capul ala prost? Cat de retard sa fii ca sa „pompezi” bani la conducerea scolii, pentru ce? Un salariu probabil de 2000 lei? Si daca si-a facut femeia o poza pe masina ei, care e problema?
    Va roade invidia rau de tot 🤙

  • FOAMEA,NECAZUL,SARACIA,SMARDOIALA DE 98

    Legea e una pentru toti,traim in era vitezei si sifoanele acum nu mai coloreaza spritul ….mai nou o ard in gasca pe la cluburi! Intr-un cuvant: FOAMEA,NECAZUL,SARACIA,SMARDOIALA DE 98 umbla pe la cluburi imbracate de la Turci si pozeaza in „Interpoli””

  • Cum vine asta pt Alex

    Maii Alexut, ti-e scarba de cluburile astea? Normal ca iti este atunci cand nu ai 2 parale in buzunar. Stai linistit ca daca ti-ai permite si tu Moet-uri prin club, ai fi acolo non stop! Etcu creier 0???? Pai de asta e plin de bani omu, ca are 0 creier?? Iar ala face bani in continuare in timp ce tu pierzi vremea si dai cu hate prin comentarii!! Cat despre filmare, uite-te mai bine in dreapta cand Apostol il ataca pe fiu-su si apoi incepe omul sa isi apere copiii!!!

  • De ce nu zice nimeni, nimic de baiat?! Pentru ca Stefan e caracter si e la locul lui, sora sa e cauza pierduta. Acum e victima? Dar cand imparte ea palme si pumni altora e ok, nu?

  • Karatista sexy și deșteaptă

  • Bă voi știți cine sunt eu ?…. eu sunt mafia desființată de horodniceanu…

  • Baaa mai terminați cu publicitatea și încetați sa mai promovați un ciumete cu fata de țăran și o vagaboanta cu fata de prostituata

  • Florentina Gospodina_)_

    De unde au mai aparut si taranii astia cu aere de smardoi????
    Auzi ala ce vorbe are ca noi nu facem naveta de la vaslui ,la ce fete aveti vasluiul e capitala pt voi ,cat despre curva aia mica care cica e invatatoare nu e prima oara cand cauta scandal ,puteti sa aveti cati bani vreti voi sclavilor ca oricum nu stie nimeni de voi ,porcu asta facut la betie nu e prima oara cand se umfla carnea aia puturoasa pe el prin cluburi !

  • Cu asa “cadre didactice” viitorul noilor generatii nu arata prea luminos. Ma bucur ca am facut scoala pe vremea cand aveai ceva de invatat de la profesori si imi pare rau pentru generatiile care urmeaza daca au astfel de indrumatori

  • Ca profesor trebuie să ai o conduită anume astfel că prin ceea ce faci, le spui elevilor că „așa se face” și în loc să produci oameni ultili societății de mâine, în sistemul educațional, produci viitori cocalari si pițipoance.

  • Una dintre cea mai rapa noasa cooorva de modoveanca , proasta si cu figuri….o fac posta tiganii in Bucuresti si ea le linge cooorul dupa ce ei se caca….. iar taranul de bujhai de tat-su….o curva de luat suturi in moooianul de coclit…..

  • Un viitor client

    Vrem sa știm mercurialul putanei și ce știe sa faca

  • Etcu astia sunt destepti rau….se vede…
    Te duci la discoteca sa bei ca purcelusul de fata cu ‘copii’ tai, deci esti un tata exemplar si dupa scuze ca era beat altfel ii batea pe toti la un loc. Pai daca tot mergi cu copii in cluburi, tu trebuie sa fii treaz ca sa ii poti proteja, nu beat. Fereasca Dumnezeu, ce specimene de oameni au mai aparut in Iasul asta!

  • Inspector scolar

    Pt săptămâna altfel, propunem doamnei învățătoare devoratoare de melestee și sticle sa ducă elevii ei la clasa în care este învățătoare într un club din Iași, sa le arate elevilor cum se dansează pe mese și cum se bea și se trage pe nas

  • Cand bani si coruptia nu vor mai fi atunci nici astia taranii nu vor mai fi

  • Ai împărțit tu și frățiorul tău bani la procuror sa arestați ceea ce voi ați început, la șmecheri sa nu se bage și acum boomm Cireașa de pe tort, declarațiile voastre contra la probe in care “ curtea școlii” ați pozat și apoi ați dat cu pixul.Rămâneți acolo la oii și frățiorul tău ii va fi afectată și business ul lui la Dubai, asa karma se va întoarce, dacă e joc de influiente la mijloc, mult succes și fratiorul de la Dubai pe 19 nu vei primi semnătura SCC

  • Pacat de tine Florentina…pacat de tine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *