Prima pagină » Titlurile zilei » Înregistrare explozivă! Detalii fără perdea despre agresiunea asupra unei puștoaice la un centru al Consiliului Județean din Bucium! Implicat este un șef din Direcția de Pază Iași! Atenție, limbaj obscen! AUDIO (Exclusiv)
Înregistrare explozivă! Detalii fără perdea despre agresiunea asupra unei puștoaice la un centru al Consiliului Județean din Bucium! Implicat este un șef din Direcția de Pază Iași! Atenție, limbaj obscen! AUDIO (Exclusiv)

Înregistrare explozivă! Detalii fără perdea despre agresiunea asupra unei puștoaice la un centru al Consiliului Județean din Bucium! Implicat este un șef din Direcția de Pază Iași! Atenție, limbaj obscen! AUDIO (Exclusiv)

01 iul. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Titlurile zilei

Direcția de Pază a Județului Iași se află în centrul unui nou scandal-monstru. Unul dintre angajații Direcției a mărturisit în detaliu o agresiune făcută de unul dintre șefii săi asupra unei minore, la centrul social din zona Bucium. Înregistrarea audio conține detalii incredibile despre incidentul din primăvara acestui an

Un șef de la Direcția Județeană de Pază și Protecție (DJPP) a Consiliului Județean (CJ) Iași a ajuns din nou în centrul unui scandal uriaș. În luna martie 2021, acesta ar fi fost implicat într-un scandal uriaș, după ce ar fi agresat o minoră la centrul social al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din cartierul Bucium. La vremea respectivă, Petru Nicolau nu a recunoscut agresiunea.
O înregistrare audio între două persoane schimbă, însă, datele problemei. Cei care au lucrat la sediul din Bucium au fost martori la agresiunea făcută de Nicolau la adresa fetei care i-a stat în cale. Nicolau nu a pățit nimic după acel incident, ba chiar a ajuns să fie avansat pe funcție.

 

 

Detalii șocante despre scandalul din Bucium

Detaliile despre agresiunea din Bucium sunt absolut șocante. Petru Nicolau, șef de tură pe oraș în cadrul DJPP Iași, a avut un conflict cu o fată care locuiește în Centrul pentru Servicii Sociale Bucium. Scandalul a fost, însă, mușamalizat, mai ales că soția inspectorului DJPP lucrează la centrul respectiv de ani buni.
Cu toate acestea, un angajat al DJPP îi povestește unei alte persoane cu lux de amănunte tot ceea ce s-a întâmplat în acele momente. Înregistrarea conține, însă, un limbaj extrem de vulgar. Cei doi discută în detaliu întâmplarea și nu se feresc deloc să folosească un limbaj vulgar. Mărturia celor prezenți la incident este una extrem de șocantă.

Amănunte de groază despre incidentul de la centrul din Bucium

Unul dintre cei doi a fost chiar martor la întâmplarea de la poarta centrului social din Bucium, din primăvara acestui an. Ulterior, a fost mutat de la centrul respectiv la un alt obiectiv din județul Iași.

„Dar Podea (Dănuț Podea, director DJPP) nu i-a zis nimic? De ce a strâns fata aceea de gât? Nu i-a zis lui Nicolau nimic?”, a spus unul dintre interlocutori.

„Au spus că eu i-am zis lui Lucaci (Mihai Lucaci, fostul director). Cum să-i spun eu?!”, a spus celălalt.

„Dar un alt copil nu au văzut?”, a întrebat interlocutorul.

„A văzut asistenta, a văzut și psiholoaga! Aceasta a văzut mai mult ce a fost, a vorbit cu directoarea de acolo. Era cu mașina și au venit doi copii, o fată și un băiat, erau prieteni, nu stătea în centru, acolo, băiatul. Psiholoaga i-a zis: «Diana, așteaptă-mă, că mă duc să-mi iau geanta!» O așteptau acolo. Când a venit Nicolau, ei se țineau în brațe, dar erau în afara unității. Nicolau a izbucnit: «Ce căutați acolo, ce vă pupați acolo?» și a luat-o și a strâns-o de gât. åsta a început să-i dea la m…, să-și bage p…, du-te-n p… mea de boschetar, l-au făcut în tot felul”, a arătat bărbatul.

Pensionari cu venituri uriașe au căpușat DJPP Iași

Petru Nicolau a devenit șef de obiectiv pe municipiu în mandatul de interimar deținut de Dănuț Podea. Acesta are o pensie MAI de 4.700 de lei, la care se adaugă un salariu de 3.000 lei de la DJPP Iași. Și nu este singurul pensionar care lucrează la DJPP Iași.
Cel care povestește agresiunea din Bucium a arătat că nu este pentru prima oară când Petru Nicolau își dă aere de șef.

„åsta s-a enervat mai tare. Că ce caută în fața unității. (…) Dar e treaba lui?! Dacă psiholoaga i-a spus să aștepte?! Și directoarea i-a spus să-i lase acolo! A făcut panaramă acolo… A sunat-o pe directoare, că el e Nicolau, că e de la Direcție…”, a mai spus angajatul DJPP.

Deși au fost semnalate numeroase nereguli de la vârful DJPP Iași, până acum, autoritățile județene nu au luat vreo măsură pentru a-i trage la răspundere pe cei ce au căpușat instituția.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024