Prima pagină » Cancan » Inna, ședință foto incendiară pe Instagram! Vedeta și-a uimit fanii cu formele sale

Inna, ședință foto incendiară pe Instagram! Vedeta și-a uimit fanii cu formele sale

17 nov. 2021, 09:15,
BZI.ro, în Cancan

Inna și-a uimit urmăritorii cu fotografiile postate pe Instagram. Vedeta, care are un trup de invidiat, a fost lăudată pentru apariția sa.

Celebra cântăreață, în vârstă de 35 de ani, se mândrește cu formele sale superbe. Recent, a postat pe o rețea de socializare câteva fotografii, în care apare într-un body negru, care îi pune în valoare trupul de zeiță. Imaginile sunt făcute chiar de ea, în oglindă, cu un aparat de fotografiat profesional.

Inna, apariție sexy pe Instagram: „Ce super model, ești unică”

Inna a făcut ravagii cu noile poze postate pe Instagram. Acestea au fost apreciate de peste 100 de mii de fani și a strâns mai mult de 700 de comentarii până acum. Majoritatea urmăritorilor o apreciază.

„Pentru mine pozele cu haine sunt nule. Dacă se vrea apreciere din partea mea postați poze nud cu ce este mai important la vedere”, a scris un fan.

„Wow! Ce super model, ești unică. Superbă ca o zeiță.”, a mai spus un urmăritor.

Arăți extraordinary, regino!”, a exclamat un fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Cine este Inna

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, este o cântăreață de muzică dance, pop și house, dansatoare și compozitoare română. Aceasta s-a născut în Mangalia, județul Constanța, pe 16 octombrie 1986. Potrivit artistei, dragostea pentru muzică i-a fost insuflată de către familia sa, bunicul, bunica și mama ei cântând la diferite ocazii.

A debutat în muzică în anul 2008, când a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win. Tot în acel an, Inna și-a lansat primul disc single, intitulat „Hot”, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. De atunci, cântăreața a scos hit după hit și a cucerit inimile fanilor din întreaga lume.

Inna este o persoană extrem de discretă, în ceea ce privește viața personală. În anul 2013, a început o relație cu fotograful american John Perez, cu care a colaborat la videoclipurile pentru „Wow”, „Caliente”, „In Your Eyes”, precum și în multe şedinţe foto. Din anul 2020, Inna se întâlnește cu rapperul român Deliric.

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a declarat Inna pentru Unica.

inna și deliric la o gală de premiere

Inna are o relație cu rapperul român Deliric.

Inna, o artistă completă și o femeie împlinită

Datorită pasiunii pentru muzică, Inna își permite orice extravaganță. Merge în vacanțe luxoase, îmbracă haine de mii de euro, însă preferă să își investească banii și în alte direcții.

”Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echilibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a spus Inna pentru VIVA!.

Artista a mai declarat că se află într-unul dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Pe plan profesional, dar și pe plan personal este împlinită și se simte bine în pielea ei. Are grijă de corpul ei și petrece timp de calitate cu oamenii dragi.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu la Avra Institute, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită.

Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit)”, a mai spus Inna.

inna îmbrăcată în negru

Inna are grijă de corpul ei și petrece timp de calitate cu oamenii dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *