Prima pagină » Cultural » Inna face furori pe rețelele de socializare și se afișează în ipostaze sexy. Ce spune artista despre aparițiile sale îndrăznețe

Inna face furori pe rețelele de socializare și se afișează în ipostaze sexy. Ce spune artista despre aparițiile sale îndrăznețe

17 iun. 2022, 08:39,
în Cultural

Celebra artistă Inna face furori pe rețelele de socializare și se afișează în ipostaze sexy. Frumoasa vedetă se mândrește nu doar cu o carieră impresionantă în muzică, ci și cu un corp de invidiat. Aceasta încinge imaginația multor bărbați și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Iată ce spune artista despre aparițiile sale îndrăznețe.

Inna face furori în mediul online și pozează în ipostaze sexy

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista a cucerit marile scene de la noi din țată, dar și de peste hotare și a adunat o avere impresionantă din proiectele sale artistice. La vârsta de 35 de ani, îndrăgita cântăreață se declară o femeie împlinită pe plan profesional, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei, nimeni altul decât Deliric.

Cu toate că relația celor doi a fost una tumultuoasă, cu certuri și împăcări, în prezent aceștia se iubesc mai mult ca oricând și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia.

Dincolo de celebritate, Inna se bucură din plin de viață și se răsfață ori de câte ori are ocazia cu vacanțe în locuri exotice. Recent, vedeta a postat câteva fotografii din ultima destinație exclusivistă și a pus pe jar inimile bărbaților. Cu o siluetă perfectă, Inna a pozat în costume de baie sexy, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Artista s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze și ținute incendiare, spre încântarea publicului masculin. Mai mult, cântăreața a mărturisit că adoră să își schimbe des look-ul și este adepta transformărilor spectaculoase.

,,Îmi place să schimb în fiecare zi ceva la mine, îmi place să experimentez ceva. Îmi place să port foarte mult negru și să mă simt foarte comod.  Stau desculță și îmi iau o pereche de pantaloni largi, un tricou. (…) Mă machiez singură, nu știu foarte multe tipuri de machiaj, îl știu pe cel cu care îmi stă cel mai bine.”, a declarat frumoasa artistă.

Printre vedetele care pozează sexy pe rețelele de socializare se află și Corina Bud. Acesta a încins imaginația bărbaților cu fotografii în care a apărut goală. După o pauză de câțiva ani, artista a revenit pe scena muzicală din România. Și îndrăgita cântăreață Andra Măruță arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Ce spune vedeta despre aparițiile sale provocatoare

La vârsta de 35 de ani, Inna se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public. Artista a pozat de nenumărate ori în ipostaze incendiare, spre încântarea admiratorilor. Aceasta își asumă aparițiile îndrăznețe și trecutul amoros și se bucură din plin de viață și de celebritate.

Inna a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme. (…)

Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie.”, a declarat artista.

La vârsta de 35 de ani, Inna se mândrește cu un corp de invidiat și nu ezită să își surprindă admiratorii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy. Cântăreața are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Mai mult, Inna radiază de fericire și este împlinită și în viața privată, alături de iubitul ei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024