Prima pagină » Cancan » Inna a pozat din nou goală! Ce a declarat cântăreața cu privire la iubitul său?

Inna a pozat din nou goală! Ce a declarat cântăreața cu privire la iubitul său?

11 iul. 2022, 10:00,
BZI.ro, în Cancan

Inna a fost surprinsă de mai multe ori goală pe rețelele de socializare. Aceasta nu se sfiește de la aparițiile sale incendiare, fiind una din cele mai bine cotate cântărețe. Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său real este împreună cu Deliric de 2 ani. Cei doi sunt destul de discreți și își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. 

Din cauza oboselii, artista a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile. După o perioadă aglomerată, vedeta a avut nevoie de o pauză. 

Inna a pozat goală pe rețelele de socializare

Inna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe atât pe plan național, cât și internațional. Aceasta se bucură de un real succes în străinătate, iar suma percepută pentru un concert este pe măsură. Pentru un eveniment de 40 minute artista cere  între 15.000 și 20.000 de euro. Mai mult de atât, au fost situații când Inna a cerut chiar și 35.000 de euro.

Când vine vorba de stilul vestimentar, artista nu se sfiește să iasă din tipare. Vedeta este celebră pentru multiplele sale apariții îndrăznețe în care își surprinde de fiecare dată fanii. Inna a pozat de mai multe ori aproape goală în diferite pictoriale. Aceasta a fost surprinsă nud într-o imagine pe profilul său de Facebook, părțile intime fiindu-i acoperite cu ajutorul unei perne. Cântăreața a fost surprinsă într-o ipostază incendiară și pe contul său de Instagram.

Frumoasa brunetă a pozat topless în piscină, bustul fiindu-i acoperit senzual cu ajutorul mâinilor. În 2010, artista a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume. Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său real a reușit să întreacă cele mai frumoase celebrități precum Adriana Lima, Angelina Jolie sau Megan Fox. De asemenea, este foarte important de precizat faptul că clasamentul a fost realizat de către revista autohtonă FHM. Printre cântărețele românce ce se bucură de un real succes se numără și Paula Seling. Deși are un corp de invidiat, aceata nu a pozat nud.

Ce spune Inna despre Deliric: „E iubitul pe care mi l-am dorit”

Cântăreața formează un cuplu alături de Deliric de aproape doi ani. Aceștia sunt destul de discreți și preferă să-și trăiască poveste ade dragoste departe de ochii curioșilor. Totuși, Inna a precizat de curând într-un interviu că se bucură de susținerea iubitului său.

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el.”, a declarat Inna. 

Fiind una dintre cele mai succes cântărețe, vedeta nu prea are timp liber, având mereu programul aglomerat. Din cauza faptului că a avut parte de prea multe evenimente, frumoasa brunetă a ajuns de urgență la spital. După o perioadă cu o mulțime de concerte, stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar artista a avut nevoie de o pauză. În urmă cu câteva zile, vedeta a postat o imagine în timp ce avea o perfuzie la mână. Aceasta a precizat că a fost vorba despre suprasolicitare, iar până când își va reveni va fi deconectată de la absolut tot.

Inna este una dintre cele mai frumoase artiste și nu se sfiește să nu pozeze goală. Aceasta a fost surprinsă de mai multe ori în ipostaze incendiare, punând pe jar imaginația bărbaților. O altă apariție controversată este și Anamaria Prodan, ce a fost fotografiată dezbrăcată în fața clădirii Burj Al Arab. Mai mult de atât, din cauza imaginilor îndrăznețe ale soției sale, Laurențiu Reghecampf a avut de suferit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *