Prima pagină » Cancan » Inna a confirmat că are iubit. E un cântăreț celebru și el
Inna a confirmat că are iubit. E un cântăreț celebru și el

Inna a confirmat că are iubit. E un cântăreț celebru și el

19 aug. 2020, 09:36,
în Cancan

Inna a confirmat că are iubit. Cuplu-bombă în showbizul românesc, după ce îndrăgita vedetă a confirmat relația cu Deliric. Acest lucru a venit după mai mulșt timp în care s-a speculat pe seama relației dintre cei doi.

Așadar, după mai mult timp în care speculațiile au tot curs pe seama acestui subiect, Inna a confirmat. Ea și Deliric formează un cuplu. Mai mult, până să facă declarațiile oficiale, artista a făcut un gest care nu mai lăsa loc de interpretări că se iubește cu celebrul rapper.

Inna a confirmat că are iubit

Frumoasa interpretă a vrut tot timpul să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Numai că, de această dată, Inna a dat cărțile pe față și a recunoscut. Așadar, după lungi speculații cu privire la iubitul ei, a recunoscut că formează un cuplu cu Deliric.

Iar modul în care și-a „oficializat” relația este unul inedit. Pe contul său de Instagram, Inna a postat o fotografie super sexy cu ea, în costum de baie. Iar pe posterior l-a etichetat pe nimeni altul decât… pe Deliric! Fanii au fost în extaz să vadă că Inna recunoaște și își asumă relația cu celebrul rapper. Totodată, i-au lăsat acesteia numeroase comentarii în care au felicitat-o pentru gest și pentru sinceritate.

Și asta nu e tot. În urmă cu 2 zile, Deliric și-a serbat ziua de naștere, iar Inna a postat o fotografie cu el pe contul său de Instagram. Alături de aceasta a scris un mesaj emoționant și plin de iubire.

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, în dreptul imaginii care a adunat peste 15.000 de like-uri.

A confirmat și în presă relația

Pe lângă gesturile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Inna a confirmat relația și în mass-media. Astfel, ea vorbit pentru prima dată despre relația cu Deliric și a recunoscut faptul că formează un cuplu.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna, pentru Elle.ro.

Cum este Inna dincolo de scenă

Inna este o artistă foarte populara în întreaga lume, însă puțină lume știe detalii despre viața ei privată. Artista a dezvăluit că locuiește cu părinții încă. Evident, își dorește și copii, ca orice om de-altfel. Însă, dincolo de cariera artistică, nu-i place să piardă nopțile.

„Singurele nopți când dorm târziu sunt când am concert. Clubul este ce fac eu și nu ar mai fi o distracție pentru mine. Mie îmi place opusul clubului, parcul, să nu fac nimic, să nu cânte muzica”, a declarat Inna.

Dincolo de faptul că Inna a confirmat că are iubit, pe plan muzical, chiar și fără concerte, a fost extrem de activă. Ea a lansat piese precum „Not My Baby”, „Sober” și „Nobody” și se pregătește de o toamnă plină de muzică și de colaborări. Astfel, Inna va participa la emisiunea Masked Singer România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *