Prima pagină » Local » Înjunghiat de un individ, sub privirile colegilor! Victima a agonizat o noapte întreagă și nimeni nu a sunat la 112
Înjunghiat de un individ, sub privirile colegilor! Victima a agonizat o noapte întreagă și nimeni nu a sunat la 112

Înjunghiat de un individ, sub privirile colegilor! Victima a agonizat o noapte întreagă și nimeni nu a sunat la 112

13 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ a fost arestat preventiv de către magistrații ieăeni. Acesta este cercetat pentru că și-ar fi înjunghiat un coleg de muncă. Incidentul extrem de grav a avut loc sub privirile altor persoane, care nu au făcut nimic pentru a ajuta victima, pe motiv că aceasta părea „în regulă” și pentru că vorbea normal

Scene șocante, la o fermă din județul Iași! Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat de către un coleg.
Mai mult, ceilalți colegi din fermă și-au văzut de somn și, mai apoi, de treburi, chiar dacă incidentul a avut loc sub privirile lor.

Abia a doua zi de la producerea incidentului au fost alertate autoritățile, mai exact în momentul în care victima a început să se simtă extrem de rău. În urma incidentului, un individ a fost arestat preventiv de către magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat că a încercat să își omoare colegul. „Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Lucan Dumitru, zis „Dan”, pe o durată de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, au menționat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Și-a făcut băgăjelul și… dus a fost!

Conform anchetatorilor, incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile.

„Pe data de 8 decembrie 2019, în jurul orei 23:30, în timp ce se aflau cazați la ferma viticolă Ceplenița, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice și al unei discuții contradictorii, inculpatul a intrat în conflict cu victima căreia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit în direcția inimii (la nivelul hemitoracelui stâng anterior). Deși în aceeași cameră erau cazate mai multe persoane, niciuna dintre acestea nu a intervenit în altercație, victima rămânând pe patul ei și agravându-i-se starea de sănătate”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit acesteia, a doua zi, victima a rămas singură în încăpere, pe pat, în timp ce celelalte persoane s-au preocupat de activitățile specifice pentru care au fost angajați la ferma viticolă ca zilieri.

„Pe parcursul zilei, constatând că victima se simțea rău, inculpatul și-a strâns lucrurile personale și a părăsit ferma. Ulterior, în noaptea de 9 spre 10 decembrie 2019, observând că victima nu reacționa la stimuli externi, unul dintre martori a anunțat Serviciul de Ambulanță, care a preluat și transportat victima la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a adăugat Mihaela Apostol.

La audieri, individul a recunoscut comiterea faptei pentru care este cercetat. Pe de altă parte, martorii incidentului au susținut că nu și-au dat seama că victima avea nevoie de ajutor, deoarece aceasta părea „în regulă” și „vorbea normal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *