Prima pagină » Eveniment-Social » „Inimo”, cel mai mare festival caritabil din România a ajuns pe ultima sută de metri cu pregătirile – LIVE VIDEO

„Inimo”, cel mai mare festival caritabil din România a ajuns pe ultima sută de metri cu pregătirile – LIVE VIDEO

12 aug. 2024, 12:42,
în Eveniment-Social

Festivalul caritabil „Inimo”, cel mai mare de acest fel din România, se apropie de debut, cu pregătirile în stadiul final. Ediția a treia a acestui eveniment, organizat de părintele Dan Damaschin, va avea loc în această săptămână.

Evenimentul se va desfășura pe stadionul Universității de Științele Vieții (USV) din Iași, în zona rondului agronomie. Scopul festivalului este de a strânge fonduri pentru cei peste 10.000 de copii aflați sub ocrotirea Asociației Glasul Vieții.

„Inimo”, cel mai mare festival caritabil din România

Festivalul „Inimo” se anunță a fi un eveniment de amploare, cu un program artistic diversificat. Joi, 15 august 2024, spectatorii se vor bucura de reprezentațiile Fanfarei de Copii Ciorești-Dolhești, Circului de Stat Chișinău, Nicolae Botgros și Orchestra Naționala Lăutarii. Vineri, 16 august 2024, vor urca pe scenă Circul de Stat Chișinău, Ansamblul Constantin Arvite, Voltaj și Connect-R. Sâmbătă, 17 august 2024, vor evolua Planeta Clounella, Filarmonica de Stat Moldova Iași, Eva Timush și Ștefan Bănică. În ultima zi, duminică, 18 august 2024, publicul va fi încântat de Coloricii, Holy Moly, Feli și Horia Brenciu.

Pe parcursul tuturor celor patru zile de festival, vor fi organizate activități pentru copii, expoziții axate pe cauze sociale, standuri cu mâncare locală și un târg de produse artizanale și lucrate manual.

În acest an, accesul la festival va fi diferit față de edițiile anterioare. În locul unei donații minime, participarea se face prin achiziționarea unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte marca INIMO. Prețurile variază în funcție de pachetul ales: pentru o persoană, accesul de o zi costă 50 de lei, iar pachetul „Hai la școală”, care include un ghiozdan Inimo pentru un copil, este 80 de lei. Există și pachete mai complexe, cum ar fi cel de 150 de lei, care include pentru un copil un ghiozdan, o șapcă, un tricou, o pereche de ochelari și acces pentru o zi. Pentru cei care doresc să participe mai multe zile, există oferte ce includ diferite articole, precum geacă, papuci sau ie, cu prețuri cuprinse între 239 și 600 de lei.

Cel mai scump pachet, destinat unei familii de doi adulți și doi copii pentru toate cele patru zile de festival, costă 2.200 de lei și include o gamă largă de articole marca INIMO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *