Prima pagină » International » Îngrijitorii unui parc zoo din China, suspectați că au tuns un leu și i-au făcut breton

Îngrijitorii unui parc zoo din China, suspectați că au tuns un leu și i-au făcut breton

01 iun. 2022, 13:52,
în International

Angajații unei grădini zoologice din China neagă că ar fi tuns un leu și i-ar fi făcut breton, după ce câteva poze destul de amuzante cu felina s-au viralizat pe rețelele sociale chineze și au provocat dezbateri intense.

leu cu breton

Hang Hang și coama lui bizară au devenit rapid noua atracție a grădinii zoologice

Au tuns un leu și i-au făcut breton

Dintotdeauna, leul a fost supranumit „Regele junglei” și datorită coamei impunătoare, care îi conferă o imagine distinctivă. Însă leul de la Grădina Zoologică din Guangzhou, China, are o imagine mai puțin regală din cauza „frizurii” ciudate. Îngrijitorii parcului zoo au spus că nu au nici o legătură cu noul look al animalului.

Duminică, 29 mai, un utilizator al platformei Weibo a postat fotografii cu leul în cauză, care se numește Hang Hang. Imaginile au fost devenit intens comentate, iar utilizatorii i-au indicat pe îngrijitori drept responsabili de aspectul bizar și amuzant al „regelui junglei”.

În apărarea lor, îngrijitorii au spus că Hang Hang nu a fost tuns, iar coama s-ar fi redus din cauza umidității ridicate din atmosferă.

Acum, leul Hang Hang și coama lui bizară au devenit rapid noua atracție a grădinii zoologice. Dincolo de dezbaterile de pe platforma Weibo, Hang Hang a devenit subiect important pentru presa chineză.

Hang Hang este un leu alb, o subspecie foarte rar întâlnită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *