Prima pagină » Culinar » Ingrediente pentru şniţele de pui crocante, la cuptor
Ingrediente pentru şniţele de pui crocante, la cuptor

Ingrediente pentru şniţele de pui crocante, la cuptor

23 mart. 2020, 14:24,
în Culinar

Preferat de cei mici şi cei mari deopotrivă, acest preparat poate fi gătit pentru o masă delicioasă de prânz. Reţeta de şniţel crocant de pui este şi sănătoasă, asta pentru că în loc să-l prăjeşti, îl vei băga la cuptor. Încearcă şi tu!

Ingrediente pentru sniţel de pui crocant, la cuptor:

2 piepţi de pui (dezosat)
100 g făină albă
2 ouă
1 lămâie
200 g pesmet
sare şi piper

Mod de preparare:

Feliază pieptul de pui care e de preferat să fie dezosat. Pentru a fi cât mai fraged, carnea pote fi bătută uşor cu un ciocan de carne. După această procedură, carnea se condimentează cu sare şi piper.

Separat, într-un castron, bate ouăle bine, cu un praf de sare. Pune făina într-o farfurie, iar pe o alta amestecă pesmetul cu puţină coajă de lămâie rasă (asigură-te că este comestibilă). Pune fiecare bucată de pui în făină, apoi trece prin ouăle bătute şi imediat prin pesmet.

Pregăteşte o tavă pe care să pui o hârtie de copt şi aşeză sniţelele pe ea. Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşte şniţelele cu garnitura sau cu salata preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`