Prima pagină » Culinar » Ingrediente pentru salata de primăvară, cu brânzeturi şi carne
Ingrediente pentru salata de primăvară, cu brânzeturi şi carne

Ingrediente pentru salata de primăvară, cu brânzeturi şi carne

05 mart. 2020, 11:08,
în Culinar

O salată de primăvară, cu brânzeturi şi muschi de vită este o reţetă potrivită pentru orice masă de prânz uşoară şi săţioasă în acelaşi timp. Se prepară rapid, iar combinaţia de gusturi de „mortală”.

Ingrediente:

  • muşchi de vită
    mix de salate
    brânză feta
    căpşuni
    Dressing de iaurt
    ulei de măsline
    zeamă de lămâie
    miere
    sare şi piper
    seminţe

Mod de preparare:

Muşchiul de vită se prepară în tigaie, în puţin ulei. Se prăjeşte bine pe ambele părţi, după ce înainte se condimentează şi se trece prin seminte (de floarea soarelui, bostan, mix), După ce s-a prăjit, muşchiul se bagă la cuptor, timp de 15 minute.

Începe să prepari salata. Rupe-o în bucăţi, fără să foloseşti cuţit din metal. Taie căpşunile în două şi adaugă cuburi de brânză. Când muşchiul este gata şi s-a răcit, taie-l în felii subţiri şi pune-l peste salată.

Adaugă ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper şi o linguriţă de miere şi vei obţine un dressing perfect pentru a asezona salata. Amestecă bine şi serveşte imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *