Breaking News
Salata cu naut se prepară foarte repede şi este foarte gustoasă. Este ideală pentru perioadele de post, dar şi pentru cei care sunt vegetarieni. O poţi prepara şi cu ardei roşu şi usturoi . Se serveşte cu pătrunjel tocat , lipie şi sos de smântâna cu mentă.
Ingrediente:
- 200 grame naut
- 20 ml ulei de măsline
- oţet
- ardei iute
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine năutul şi scurge-l de apă. Într-un bol amesteca uleiul de măsline cu oţetul şi ardeiul iute. Asezonează cu sare şi piper. Adaugă năutul în bol şi amesteca bine. Pe deasupra presara pătrunjelul tocat. Salată de naut se serveşte ca atare. O poţi servi şi cu ardei roşu tocat, usturoi şi lipie libaneză. Aceasta salată poate fi servită şi cu un sos de smântâna cu menta şi pătrunjel tocat.