Breaking News
Sănătoasă şi extrem de delicioasă, reţeta bavareză cu ridichi se scoate din orice impas atunci când nu ai inspiraţie pentru cină sau pentru un prânz uşor. Nu durează mult şi, în plus, este săţioasă.
Ingrediente pentru salata bavareză cu ridichi:
- 1 kg cartofi albi
150 ml supă
ridichi
ceapă verde
pătrunjel
ulei de măsline
zahăr
sare şi piper
oţet de mere
Mod de preparare:
Pune la fiert cartofii cu tot cu coajă, după ce i-ai spălat bine. Când sunt gata, se curăţă şi se taie felii. Toarnă peste ei supa şi lasă-i câteva minute. Ceapă se curăţă şi se taie mărunt, la fel şi pătrunjelul, iar ridichile se taie felii. Amestecă într-un bol câteva linguri de ulei de măsline, puţin muştar, un vârf de zahăr şi un strop pe oţet, condimentează totul cu sare şi piper. Adaugă peste cartofi ceapă, pătrunjelul şi ridichile felii, apoi asezonează totul cu sosul preparat.