Brioșele pufoase se fac simplu și rapid. La final, le decorați cu orice doriți! Brioșele sunt prăjituri în miniatură, așa că au nevoie de una din metodele clasice de amestecare a ingredientelor.
Ingrediente:
- 250 grame unt nesărat, topi
- 250 grame zahăr
- 250 grame făină
- Un vârf de cuțit de sare
- 4 ouă medii
- 4 linguri de lapte
Mod de preparare:
Reglați cuptorul la 190 de grade! Puneți untul într-ul bol și adăugați apoi zahărul, făina, sarea, ouăle și laptele. Bateți până când amestecul este omogenizat.
Folosiți o lingură de înghețată sau o lingură obișnuită pentru a împărți amestecul în toate cele 24 de forme. Coaceți brioșele timp de 15 minute, apoi schimbați poziția lor și mai coaceți încă 3-7 minute, până când vor avea o culoare aurie deschisă.
Lăsați brioșele să se răcească în forme câteva minute. Apoi transferați-le pe un grătar pentru a se răci. Le puteți mânca cu ciocolată topită, cu înghețată sau cu dulceață.