Prima pagină » Eveniment-Social » Înfrângere rușinoasă pentru Politehnica Iași. Leo Grozavu a reacționat dur la adresa jucătorilor săi: „Toți cei din teren meritau schimbați”
Înfrângere rușinoasă pentru Politehnica Iași. Leo Grozavu a reacționat dur la adresa jucătorilor săi: „Toți cei din teren meritau schimbați”

Înfrângere rușinoasă pentru Politehnica Iași. Leo Grozavu a reacționat dur la adresa jucătorilor săi: „Toți cei din teren meritau schimbați”

22 ian. 2024, 02:00, 9 ,
Petronel Ștefan în Eveniment-Social

Politehnica Iași a avut o înfrângere rușinoasă în deplasarea de la Sf. Gheorghe. Sepsi s-a distrat cu adversarii săi și le-a administrat un scor de tenis, 6-0, după ce ieșenii au dat cu stângul în dreptul tot meciul

Se pare că jucătorii lui Leo Grozavu s-au îmbătat cu apă rece după rezultatele obținute în meciurile de pregătire din pauza competițională. Deși covăsnenii erau favoriți înainte de joc, nimeni nu ar fi putut prefața dezastrul din teren. Adversarii nu au iertat greșelile oaspeților și au înscris la orice fază de poartă.

Înfrângere rușinoasă pentru Politehnica Iași

Jucătorii ieșeni s-au prezentat lamentabil la meciul de vineri seară, 19 ianuarie 2024. Prima partidă oficială a anului și au început cum nu se putea mai rău competiția. Florin Ilie a deschis scorul după un autogol, iar lucrurile au luat-o în jos de acolo, prima repriză a fost 3-0 pentru gazde, iar tabela a arătat 6-0 la final. Alin Roman și Mihai Bordeianu au rămas acasă, deoarece sunt accidentați, însă echipa nu stă doar în doi fotbaliști. Trei din jucătorii noi au fost introduși în partea a doua, însă fără mare efect, oricum nu pot fi învinuiți de prea multe. Antrenorul Leo Grozavu nu a mai rezistat, iar la finalul partidei a spus tot ce a avut pe suflet.

„Astăzi, toți am fost de râs. De la primul la ultimul. E specific nouă, când adversarul nu ajunge la poartă, ne băgăm noi mingea în poartă. Ăsta e fotbalul, nu avem ce face. Va trebui să încercăm să ne revenim foarte bine. Am încredere că lucrurile se vor schimba. Toate execuțiile din prima repriză arătau că avem o lipsă de încredere, că ne tremură picioarele. Toți cei din teren meritau schimbați”, a declarat Leo Grozavu după meci.

Jucătorii sunt cu moralul la pământ

După o astfel de înfrângere, lucrurile sunt foarte greu de gestionat, există riscul ca jucătorii să își găsească cu greu forma, iar rezultatele vor avea de suferit. Antrenorul Leo Grozavu se vede neputincios, mai ales după ce a declarat la finalul jocului, iar poziția din clasament nu îl încurajează deloc. Poli este în continuare pe poziția 14, cu 23 de puncte, loc de baraj, însă bătălia pentru salvarea de la retrogradare se va da în play-out.

„După un astfel de joc, lucrurile se văd rău. Ești la pământ, va trebui să ne ridicăm. Le-am atras atenția băieților după acel meci amical și le-am spus că nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Multă teamă, frică de a juca. Astăzi am fost lamentabili, n-are rost să ne ascundem”, a mai adăugat tehnicianul ieșenilor.

Politehnica Iași a suferit o înfrângere rușinoasă, cu scorul de 6-0, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, iar viitorul nu pare promițător.

Comentarii
  • Ultras curios

    Cum vreți să meargă bine aceasta echipă? De 2 ani jumate s-au pompat cei mai mulți bani din istoria clubului iar echipa este la retrogradare dar este normal din moment ce mizeria de chirica a pus în fruntea clubului 2 pupincuriști care îi executa toate ordinele și aici vorbim de sluga de briaur și nesătulul și fomistul cojocaru. Cum e posibil ca un consilier municipal platit de primărie adică de ieșeni sa fie și manager al Politehnicii și luna de luna de 2 ani jumate sa fie plătit din banii ieșenilor cu 5000 de euro iar flamandul de cojocaru cu 3500 euro .Deci,2 căpușe care sug luna de luna un purcoi de bani fara să facă absolut nimic și atunci ne mirăm că nimic nu funcționează la acest club.Cat timp suporterii tac și nu iau atitudine aceste mizerii in frunte cu primarul vor face de râs echipa fanion a Iașului.RUSINE !!!!

  • Cât timp echipa depinde de politic și este folosita de primar pentru campania electorală nu vom vedea la Iași fotbal .Poli nu este decât o unealta in mana unor excroci puși pe căpătuială.

  • Bani publici aruncați la niște anti fotbaliști.

  • Frumos,3500,5000 de euro iar antrenorii de la juniori primesc 2500 de lei în conditii de rahat și primesc reproșuri că nu scot fotbaliști tineri. Ba scot domnilor , dar voi capii clubului nu promovați nimic de la juniori pentru că preferați să faceți transferuri din afara unde vă trageți comisioane grase și credeți că sunteți deștepți și nimeni nu știe acest lucru.Va înșelați amarnic ,vedeți că vine scadența când o să dați cu subsemnatul !!!!

  • Cum să meargă echipa când la club sânt infiltrați jegurile pulitice care se pare că spală bani negri cu sumele care sânt alocate de primărie pentru niște nulități antifotbaliști aduș tam tam ca salveze ce–? spălarea banilor negri din șpăgi pulitice–

  • Bă, Băieți, începeți cu schimbarea antrenorului, că aista vă trimite direct în eșalonul doi. Am zâs!

  • Nu pot sa cred ,un jeg politic în fruntea unui club de fotbal platit in 2 locuri cu 5000 euro de Poli și salar baban de la primărie ? Asta ia banii ăștia din buzunarul nostru ? Bai oameni buni asta ne-a luat de prosti rău de tot.

  • Ce sa faci cu scursurile altor echipe care îi aruncă la gunoi iar noi îi luăm de buni

  • Băi Șfaițer uite puțin la Mititelu: ce frumos a jucat Craiova cu Rapid și tot și-a făcut praf antrenorul :tu vezi că ești deja în liga 2a și tot țineți acest așa zis antrenor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *