Prima pagină » Local » Înfrângere dureroasă pentru Ștefan Lătescu, în Belgia! Ieșeanul a fost învins încă din prima rundă de către numărul 2 mondial
Înfrângere dureroasă pentru Ștefan Lătescu, în Belgia! Ieșeanul a fost învins încă din prima rundă de către numărul 2 mondial

Înfrângere dureroasă pentru Ștefan Lătescu, în Belgia! Ieșeanul a fost învins încă din prima rundă de către numărul 2 mondial

02 sept. 2024, 02:00, 7 ,
Petronel Ștefan în Local

Din păcate, ieșeanul Ștefan Lătescu a suferit o înfrângere amară la gala Glory din Belgia. Adversarul său a prins o lovitură excepțională și l-a învins încă din prima repriză

Ștefan Lătescu a mers în Antwerp, Belgia, cu speranțe mari, însă, din păcate pentru el și pentru fanii săi, lucrurile nu au decurs conform planului. Turcul Cem Caceres a prins o lovitură puternică cu stânga, chiar în ficat, iar Lătescu s-a pus la pământ de durere.

Înfrângere amară pentru Ștefan Lătescu, în Belgia

S-a anunțat mare spectacol pe Lotto Arena din Antwerp, la gala Glory. Cei mai buni luptători din kickboxing s-au întâlnit pentru a se duela, iar cap de afiș a fost lupta dintre românul Ștefan Lătescu și turcul Cem Caceres, ambii tineri și ambițioși. La câteva secunde după începerea primei runde, Cem Caceres a lovit puternic cu stânga, iar Ștefan Lătescu a trebuit să renunțe din cauza durerilor la ficat. Totuși, ieșeanul nostru a rămas cu capul sus, iar, deși a fost supărat din cauza rezultatului, a vrut să le mulțumească fanilor săi.

„Am trăit una dintre cele mai grele experiențe din viața mea. Am intrat în ring cu inima plină de speranță și determinare, pregătit să dau totul pentru visul meu. Dar, uneori, viața are un mod neașteptat de a ne testa, iar acea lovitură mi-a amintit cât de fragil poate fi drumul spre succes. Mă doare nu doar fizic, ci și în suflet, pentru că știu cât am muncit, cât am sacrificat și cât am crezut în acest moment. În astfel de clipe realizezi cât de important este să ai oameni adevărați lângă tine. Am văzut cine sunt prietenii adevărați și cine doar trecea pe lângă, aplaudând când totul mergea bine”, le-a transmis Ștefan Lătescu fanilor săi.

Ștefan Lătescu a mai luptat, în luna iunie, în Piramida Glory de la Rotterdam, Țările de Jos. Din păcate, ieșeanul a pierdut încă din primul meci în fața campionului mondial Donegi Abena, care avea să câștige competiția. Totuși, Ștefan Lătescu nu s-a descurajat și a continuat să se antreneze pentru a deveni mai bun. Antrenorul său, Mihai Constantin, i-a mai pregătit, în trecut, pe campionii Cătălin Moroșanu și Sebastian Ciobanu.

La următorul capitol

Ștefan Lătescu este sigur că va reveni și mai puternic pe viitor, având în vedere că are tot timpul în față. Înfrângerile fac parte din cariera unui campion, iar de la ultima partidă, cu siguranță, a avut multe de învățat.

„Acesta nu este sfârșitul, ci doar un capitol dintr-o poveste mult mai mare. Am doar 22 de ani, am atâtea de învățat și sunt hotărât să continui, să mă întorc mai puternic, mai înțelept și mai pregătit. Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care sunteți alături de mine. Nu voi uita niciodată cine mi-a fost aproape în aceste momente dificile”, a mai spus Ștefan Lătescu către fani.

Înfrângerea suferită în Belgia l-a făcut pe Ștefan Lătescu mai puternic, iar fanii așteaptă deja următoarea luptă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`