Prima pagină » Titlurile zilei » Infractorul Ștefan Manolache a făcut presiuni până când avocatul fostei sale iubite a renunțat să o mai apere. Așa acționează pentru intimidare

Infractorul Ștefan Manolache a făcut presiuni până când avocatul fostei sale iubite a renunțat să o mai apere. Așa acționează pentru intimidare

01 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Redacția BZI, în Titlurile zilei

Infractorul Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache, a făcut presiuni până când avocatul fostei sale iubite a renunțat să o mai apere, deoarece și-a dorit siguranță și liniște

Detalii halucinante. Infractorul Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache, și-a terorizat fosta iubită, în anul 2023. Tânăra a cerut disperată ordin de protecție și ar fi depus ulterior o plângere penală pentru înșelăciune.

„Prințul taximetriștilor” ar fi avut o datorie în valoare de 3.000 de euro la ea, cerându-i într-un moment în care ar fi avut nevoie, iar când tânăra i-ar fi cerut înapoi, acolo ar fi început și problemele. S-a lăsat cu amenințări grave.

Infractorul Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache, a făcut presiuni până când avocatul fostei sale iubite a renunțat să o mai apere. Mulți susțin faptul că acesta ar fi stilul familiei Manolache, amenințând și făcând presiuni în astfel de situații.

Codrin Stupariu a fost primul avocat al părții vătămate, însă la scurt timp acesta s-a retras, deoarece s-a simțit intimidat personal de către inculpat.

„Domnișoara în cauză a venit la mine pentru o plângere penală împotriva acestuia (n.r- Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache), pentru infracțiunea de înșelăciune. Aceasta se simțea și amenințată și i-am sugerat să ceară ordin de protecție în instanță. Ulterior, din cauza unor presiuni, eu am renunțat. Singuranța și liniștea mea sunt mult mai importante decât banii”, a declarat avocatul Codrin Stupariu.

Fosta iubită a lui Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache, a cerut disperată ordin de protecție

În anul 2023, M.P.M, o fostă iubită de-a lui Ștefan Manolache, fiul consilierului județean PSD Iași, Mircea Manolache, a cerut disperată ordin de protecție, după ce s-a trezit amenințată și jignită în cel mai groaznic mod posibil. Ulterior, ordinul de protecție a fost admis, pe o perioadă de câteva luni, obligând pârâtul (n.r- Ștefan Manolache) să păstreze distanța minimă de 50 de metri față de victimă, de locuința sa și de unitatea de învățământ, pe atunci elevă la un liceu din Iași.

„Admite în parte sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru victima M.-M. M.-P., în contradictoriu cu pârâtul M. Ş.-R., .Dispune emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă de 2 luni, cuprinzând următoarele măsuri: – obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 50 metri față de victimă, de locuinţă şi unitatea de învăţământ pe care o frecventează, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod cu victima, încălcarea oricăreia dintre măsurile anterior dispuse prin ordinul de protecție constituind infracțiune, conform art. 47 alin. (1). Respinge ca nefondată contestaţia pârâtului împotriva ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de el de organele de poliţie. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 600 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Prezenta se va comunica Poliţiei Mun. Iaşi- Secţia 4 Poliţie în vederea punerii în executare a dispozițiilor”, se arată în dispoziția pronunțată de Judecătoria Iași, în data de 10.03.2023.

De-a lungul timpului, individul a fost acuzat că ar avea un comportament deplasat cu femeile. Acum însă, în anul 2024, Ștefan Manolache, fiul controversatului Mircea Manolache, consilier județean PSD, s-a căsătorit cu o grefieră de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, structura centrală.

Comentarii
  • La faza asta, avocatul a fost papagal. Nu i-a ajutat nici scoala facuta in UK, si nici fosta functie a mamei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *