Prima pagină » Titlurile zilei » Infractorul Ștefan Manolache, „prințișorul taximetriștilor” din Iași, cercetat pentru trafic de droguri, s-a căsătorit, în weekend, cu o grefieră de la DIICOT, cu venituri de 6.000 de lei pe lună, dar cu Maserati

Infractorul Ștefan Manolache, „prințișorul taximetriștilor” din Iași, cercetat pentru trafic de droguri, s-a căsătorit, în weekend, cu o grefieră de la DIICOT, cu venituri de 6.000 de lei pe lună, dar cu Maserati

23 iul. 2024, 02:00, 2 ,
Redacția BZI, în Titlurile zilei

Ștefan Manolache, „prințișorul taximetriștilor” din Iași, s-a căsătorit, în weekend, la București, cu o angajată a DIICOT. Individul cercetat pentru trafic de droguri a făcut nunta la Jubile Forest Snagov, în capitală. Rămâne de văzut cât va rezista această căsnicie, având în vedere comportamentul lui Manolache din relațiile precedente

Ștefan Răzvan Manolache, fiul controversatului Mircea Manolache, consilier județean PSD, s-a căsătorit în weekend, în București. Infractorul Ștefan Manolache, condamnat pentru că a împușcat un om la Iași, și-a unit destinele cu o grefieră de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, structura centrală. Cununia civilă a fost organizată la Primăria Sectorului 5, apoi cei doi au fost cununați religios la Biserica „Sfântul Spiridon Nou” din București, unul dintre cele mai mari locașuri de cult din capitală, iar ulterior au petrecut Jubile Forest Snagov.

La petrecere, atmosfera a fost întreținută de o orchestră din capitală, iar invitatul special a fost Adriana Antoni. Au fost două torturi. Unul alb, cu cinci etaje, iar altul format din shot-uri. Cei doi au avut și un mic moment artistic, în care și-au adunat prietenii într-un cerc și au aruncat batistele în aer, reprezentând fericirea tinerilor căsătoriți. Ulterior, au intrat și fetele, intitulând „Violin cafe concert”. Pe parcursul petrecerii, cei doi și-au dedicat mai multe melodii de dragoste și au avut diferite coregrafii. La oficializarea căsătoriei dintre infractorul Ștefan Manolache și grefiera Alexandra Dogaru au fost prezenți mulți oameni importanți din București, dar și din Iași.

Cine este tânăra care s-a căsătorit cu infractorul Ștefan Manolache?

Mireasa infractorului Manolache se numea, până la căsătorie, Alexandra Liliana Dogaru, fiind fiica unui șef din CFR Infrastructură. Tânăra are 30 de ani și este din Roșiorii de Vede, însă de câțiva ani s-a mutat în București. În 2018, a participat la un concurs pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a obținut media generală 7,02 și a fost respinsă. Tânăra a ajuns, într-un final, grefieră la DIICOT, structura centrală. În 2023, pe data de 8 mai, completa o declarație de avere unde trecea venituri salariale de 55.138 de lei și 673 de lei restanțe salariale.

Ulterior, în 2024, pe data de 10 iunie, Alexandra Liliana Dogaru a completat o altă declarație. În aceasta arăta că pe 1 martie 2023 a vândut unu autoturism de 4.500 de euro tatălui său și a cumpărat un autoturism marca Maserati, din anul 2018, a cărui valoare nu este specificată, dar și că a accesat un credit la ING Bank, de 120.000 de lei, scadent în 2029. Veniturile încasate de la DIICOT au fost mai mari ca în anul precedent. Alexandra Dogaru a obținut 69.819 lei din salarii și 1.050 de lei din restanțe salariale.

Venituri de aproximativ 6.000 de lei pe lună, haine și bijuterii de zeci de mii

Alexandra Liliana Dogaru, grefieră a DIICOT, a arătat de-a lungul anilor că duce o viață de lux, chiar și înainte de a-l cunoaște pe infractorul Manolache. Deși veniturile declarate erau de aproximativ 6.000 de lei pe lună, aceasta și-a permis ce alții nu pot nici măcar visa. Pe rețelele de socializare a ales să vândă lucruri scumpe, probabil căreia i-au aparținut. Este greu de crezut că din salariile obținute de la DIICOT a reușit să-și achiziționeze nenumărate blănuri sau bijuterii. Grefiera este o „mică” comerciantă online. Pe data de 8 ianuarie 2024, Alexandra Dogaru a încercat să vândă o haină de blană, cu mâneci de piele, mărimea 36, cu 800 de lei. Pe 22 decembrie 2023, grefiera propunea spre vânzare o altă haină, de această dată din blană de nurcă, roșie, pe care voia 4.000 de lei. Tot pe 22 decembrie 2023, Alexandra Dogaru voia să vândă o altă haină, de blană de vizon, cu suma de 3.500 de lei.

Tânăra părea că-și face ordine în garderobă. În aceeași perioadă, a mai postat un anunț în care propunea spre vânzare o geacă Guess la prețul de 380 de lei și o blană de vulpe de 2.300 de lei. „Cireașa de pe tort” a fost atunci când Alexandra Dogaru a încercat să vândă un inel de aur alb, de 18 k, ornat cu 49 de diamante. Pentru acesta a cerut 3.500 de dolari. Ștefan Manolache a avut mai multe relații, iar în urma uneia dintre ele are un copil. De-a lungul timpului, individul a fost acuzat că ar avea un comportament deplasat cu femeile.

Comentarii
  • Martha logue

    Aici nu mă mai bag. Dacă omul sa căsătorit, să fie sănătos și fericiți. Dar dic cate am auzit, nu este deloc om corect. Își bate joc de oricine și are o minte bolnavă. De genul ăsta trebuie sa te ferești, nu sa fii atras.

    • Se pre ca de data asta o luat-n buci, s-a ales cu una mai șmecherită decât el și cu vițel după ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *