Prima pagină » Cancan » Informații inedite despre Radu Ștefan Bănică. Acesta îi calcă pe urme tatălui său

Informații inedite despre Radu Ștefan Bănică. Acesta îi calcă pe urme tatălui său

24 feb. 2021, 15:03,
BZI.ro, în Cancan

Radu, copilul cel mai mare al lui Ștefan Bănică, a moștenit din plin talentul artistic al tatălui său dar și al celebrului său bunic. Actualul soț al Laviniei Pîrva s-a implicat constant în educația fiului său și a reușit să-i insufle din plin dragostea pentru scenă. În prezent, Radu Ștefan Bănică este student în primul an la UNATC, ceea ce l-a făcut foarte mândru pe tatăl său.

La 53 de ani, Ștefan Bănică se poate considera un tată împlinit dar și foarte norocos. Acesta are trei copii, cu trei femei diferite, însă acest lucru nu a constituit un impediment în relația cu copiii săi. Primul său copil este Radu Ștefan, rodul iubirii artistului cu Camelia Constantinescu, cu care a avut o relație între 2000 și 2005. Urmează apoi Violeta, care a provenit din căsnicia cu Andreea Marin, și cel din urmă băiat, Alexandru, din relația cu Lavinia Pîrva. Despre cel mic nu putem spune prea multe, însă Violeta și Radu Ștefan îi seamănă foarte bine și chiar i-au moștenit și talentul.

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, este student

Chiar dacă nu mai este împreună cu mama sa, Ștefan Bănică a fost un tată exemplar pentru primul său fiu, de care este și foarte mândru că îi calcă pe urme. S-a implicat constant în educaţia sa și a fost mereu prezent în viaţa lui, iar acest lucru i-a adus enorme satisfacții. Radu Ștefan are în prezent aceeaşi pieptănătură pe care o avea tatăl său în filmul care l-a consacrat ca actor – „Liceeni”.

Ochii lui sunt de un albastru imaculat, are buzele perfect conturate, dar și o alură de rocker misterios. Astfel, nu este de mirare că în urmă cu cinci ani era ales Mister Boboc la Balul Liceului „Jean Monet”.

Radu Ștefan Bănică vârstă

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică este născut pe 7 februarie 2003, din relația artistului cu Camelia Constantinescu. Radu Ștefan, care este în zodia Vărsător, este în prezent student la UNATC, fiind admis din toamna anului trecut, printre primii, la secția actorie. La acel moment, Ștefan Bănică anunța cu emoție că este foarte mândru de fiul său care deja l-a întrecut în înălțime.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!”

Radu Ștefan a debutat pe scenă la 16 ani

După cum aminteam, Radu Ștefan i-a călcat pe urme tatălui său și chiar a dat dovadă de talent artistic. Acesta a devenit actor la 16 ani, pe scena Teatrului de Comedie, unde a performat și tatăl său. Astfel, Radu Ștefan și-a făcut debutul în spectacolul „Totul în grădină”, a jucat şi în filme, dar a apărut și în videoclipul tatălui său. Așadar, de la vârsta de 16 ani, Radu Ștefan Bănică a ajuns să îşi câştige singur banii de buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *