Prima pagină » Radio » Actualitate » Informații inedite despre Neti Sandu: ce vârstă are îndrăgita prezentatoare a horoscopului

Informații inedite despre Neti Sandu: ce vârstă are îndrăgita prezentatoare a horoscopului

19 feb. 2021, 14:13,
în Radio

Pe Neti Sandu o cunoaște toată lumea, însă multe detalii despre ea, cum ar fi vârstă, stare civilă ori familie, sunt mai puțin cunoscute. Îndrăgita prezentatoare a horoscopului apare de peste 25 de ani la Pro TV, fiind una dintre vedetele fidele ale postului. Cu toate acestea, „horoscopista” este o fire foarte discretă și nu prea acceptă să vorbească despre viața personală.

Neti Sandu este o figură memorabilă a postului de televiziune Pro TV, prezentând horoscopul de peste 25 de ani. Totodată, ea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din lumea televiziunii românești. Însă, chiar dacă prezintă horoscopul de-o viață, Neti s-a ocupat de cu totul altceva înainte de a ajunge în televiziune. Astfel, timp de 18 ani, până în 1995, vedeta Pro TV a lucrat ca bibliotecară într-un institut de proiectări și arhitectură. Cât despre aventura în lumea televiziunii, Neti Sandu a debutat la Pro TV alături de Florin Călinescu, în matinalul „Ora 7, Bună dimineața”.

Neti Sandu vârstă

Deși este cunoscută de telespectatori de atâția ani, detalii din viața ei au apărut extrem de rar. Unul dintre acestea este vârsta pe care o are Neti Sandu. De asemenea, multă lume mai vrea să știe dacă este căsătorită sau are copii. Un alt amănunt legat de prezentatoarea horoscopului este dacă poartă perucă, deoarece, de când apare la Pro TV ea pare să nu-și fi schimbat coafura…

Revenind la primul detaliu biografic cu privire la Neti Sandu, aceasta a ajuns deja la vârsta legală de pensionare a femeilor din România, însă nu dă semne că și-ar dori să se retragă de pe „sticlă”.

Neti Sandu familie

După cum aminteam mai sus, Neti Sandu este o persoană destul de misterioasă. Într-unul din rarele momente în care s-a destăinuit, a povestit că a fost căsătorită o singură dată, la 24 de ani, însă mariajul ei a rezistat doar doi ani. De asemenea, a mai avut o relație de aproape 10 ani, care s-a sfârșit brusc chiar în ziua debutului la Pro TV. Această despărțire a lăsat urme adânci în sufletul ei și a avut nevoie de cinci ani de psihoterapie pentru a trece peste aceasta. Și totuși, ea consideră că acest bărbat a contat foarte mult pentru ea. A asistat la lumea din care el făcea parte, cea a actoriei, ceea ce i-a folosit în lumea televiziunii, în care a pătruns.

Neti Sandu nu are copii, însă este foarte apropiată de sora ei, Mari, și de fiicele acesteia. Mai mult, una dintre nepoate are la rândul ei o fetiță, iar Neti se poate bucura de compania surorii sale, a fiicelor acesteia, dar și a strănepoatei.

Câți ani are Neti Sandu

În ceea ce privește data nașterii prezentatoarei horoscopului de la Pro TV, Neti Sandu s-a născut la 25 noiembrie 1958, iar în momentul de față are 62 de ani. Așadar, Neti Sandu este născută în zodia Săgetător, care o caracterizează întru totul.

Neti Sandu wikipedia

De asemenea, multă lume caută pe internet dacă Neti Sandu apare și pe wikipedia, sperând astfel să găsească aici mai multe informații despre celebra horoscopistă. Cu toate acestea, pe celebra enciclopedie liberă nu există o pagină confirmată dedicată ei, momentan. Astfel, puținele detalii care se știu despre ea sunt cele dezvăluite chiar de către Neti Sandu, în rarele interviuri acordate trustului la care lucrează. În altă ordine de idei, referitor la Neti Sandu și a ei vârstă, în această toamnă va împlini 63 de ani și ar putea ieși la pensie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`