Prima pagină » Cancan ultimă oră » Influenceriţa Carmen Grebenişan şi iubitul ei au COVID-19: „Îmi doresc să nu se agraveze prea mult“

Influenceriţa Carmen Grebenişan şi iubitul ei au COVID-19: „Îmi doresc să nu se agraveze prea mult“

02 nov. 2020, 13:16,
Cristian Zavastin, în Cancan ultimă oră

Influenceriţa Carmen Grebenişan şi iubitul ei au COVID-19. Fosta concurentă de la „Asia Express” a postat un mesaj pe contul de socializare, în care explică ce simptome are şi care este starea ei acum.

„Noi suntem pozitivi, am aflat asta miercuri şi suntem norocoşi că nu avem simptome mai deloc, doar două zile ne-a durut capul, nu ne curge nasul, nu tuşim. Mă rog, eu nu tuşesc, Alex tuşeşte de obicei!”, spune Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenişan, infectată cu COVID-19: „Mi-am pierdut mirosul cu nara dreaptă!“

Influencerița a precizat că ți-a pierdut parțial mirosul și că speră ca simptomele să nu se agraveze.

„Update, mi-am pierdut mirosul cu nara dreaptă. Da, nara dreaptă nu mai funcţionează, doar stânga, asta e ciudat! Dar îmi doresc să nu se agraveze prea mult, nu ştiu, eu sunt, de obicei, agitată de fel, sunt foarte pozitivă, fac mişto de orice, fac caterincă. Oricum n-am cum să schimb situaţia asta, nu? Vedem ce-o fi!”, a scris Carmen Grebenișan pe Instagram.

Carmen Grebenișan este însărcinată?

Vloggerița s-a dat de gol în timp ce făcea turul noii case, spre încântarea celor care o urmăresc în mediul online. Carmen Grebenișan și-a pus fanii pe jar, după o afirmație care nu știm încă dacă vrea să sugereze ceva în mod oficial.

„Carmen Grebenișan este însărcinată cu Alex Militaru?” – este întrebarea pe care au avut-o mulți dintre fanii cuplului după ce vloggerița a făcut publică o filmare. În imaginile urcate pe Story-ul de la Instagram, fosta concurentă de la „Asia Express” apare apartamentul care este în renovare acum. Ea și iubitul său își doresc să facă sărbătorile de iarnă în casă nouă.

Carmen Grebenisan a împărtăşit cu susţinătorii săi stadiul în care se afla nouă casă în care va locui cu Alex Militaru. În timpul turului virtual, vedetă a menţionat că una dintre camere este a copilului… iar această mărturisire i-a făcut pe unii dintre internauţi să se gândească la faptul că ea ar fi însărcinată. Ulterior, aceasta a spus că, de fapt, va fi birou până când va apărea un bebeluş în viaţa sa.

Codin Maticiuc, infectat cu COVID-19

Și Codin Maticiuc s-a infectat cu noul coronavirus. Actorul din filmul „Miami Bici” a declarat că se simte destul de bine, are simptomele unei răceli foarte uşoare, însă și-a îndemna fanii să se protejeze.

Codrin Maticiuc a declarat că nu știe de unde a luat virusul, în condițiile în care a respectat cu sfințenie toate regulile de protecție.

„Am COVID-19. Nu, nu este o glumă macabra de Halloween. Este o realitate….Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust, nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.

Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare“, a povestit Codrin Maticiuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *