Prima pagină » Cancan » Influencerița Adriana Murritea a fost găsită moartă. Tragedie în showbiz

Influencerița Adriana Murritea a fost găsită moartă. Tragedie în showbiz

05 feb. 2021, 10:02,
în Cancan

Influencerița Adriana Murrieta a fost găsită moartă într-un canal. Tânără de doar 29 de ani din Mexic a fost ucisă cu sânge rece. Potrivit presei din străinătate Adriana ar fi fost preluată de o maşină de pe aeroportul din Guadalajara, apoi a dispărut fără urmă.

Oamenii legii i-au găsit trupul pe 2 noiembrie.

Influencerița Adriana Murrieta a fost găsită moartă

Tragedie în shwobizul din Mexic, acolo unde, celebra influencerinta Adriana Murrieta a fost găsită moartă. Potrivit informaţiilor oferite de autorităţi aceasta a fost ucisă cu sânge rece şi apoi aruncată într-un canal.

Anchetatorii nu exclus variant unei crime, ținând cont că femeia, celebră în mediul virtual, a fost găsită sufocată. „Totul indică faptul că nu a luat un taxi, ci a fost preluată de o maşină privată, care i-a fost pusă la dispoziţie”, au transmis anchetatorii mexicani.

Presa mexicană susţine că în tot acest tragic eveniment ar putea fi implicat şi un cartel.

30 milioane de dolari, făcuţi de un copil de 9 ani, din YouTube

Ryan Kaji a obţinut anul trecut nu mai puţin de 29,5 milioane de dolari din canalul sau de YouTube, „Ryan`s World”, unde publica zi de zi videoclipuri în care testează cele mai noi jucării.

De asemenea, băiatul a reușit să câştige o sumă estimată la 200 de milioane de dolari din jucării și îmbrăcăminte marcă proprie, inclusiv pijamale Mark&Spencer.

Totodată, copilul a semnat un acord nedezvăluit încă, dar probabil de milioane de dolari, pentru propriul său serial de televiziune pe canalul Nickelodeon.

Kaji, care este descris ca un „influencer pentru copii”, a început să facă videoclipuri pe YouTube în lună martie a anului 2015, după ce a urmărit alte canale cu recenzii pentru jucării și a interpelat-o pe mama sa: „Cum de nu sunt și eu pe YouTube când toți ceilalți copii sunt?”.

Familia sa, care și-a schimbat adevăratul nume de familie, Guan, cu numele de scenă Kaji, are în prezent nouă canale de YouTube. „Ryan`s World” fiind cel mai popular, cu nu mai puţin de 27,6 milioane de abonați.

Presa din Mexic a făcut publica o informaţie potrivit căreia influencerița Adriana Murrieta a fost găsită moartă într-un canal pe 2 noiembrie.

Top 5 cei mai mari YouTuberi din lume!

Cele mai mari staruri de pe YouTube câştiga foarte mulţi bani datorită numărului imens de vizualizări. Datele strânse de cei de la Social Blade a oferit un top al celor mai influenţi YouTuberi în funcţie de banii câştigaţi.

„Datele canalelor de top acestor veritabile staruri pe YouTube arată că aceştia atrag milioane de oameni fiind naratori ai unor jocuri sau pentru deschiderea unei noi jucării din cutie.

1. DisneyCollectorBR: Câştiga undeva între $1.5 milioane şi $23.4 milioane anual din clipurile în care se joacă cu jucării pentru copii.

2. PewDiePie: Câştiga între $1.2 milioane şi 18.9 milioane anual din clipurile sale de comedie, majoritatea despre jocuri video.

3. LittleBabyBum: Acest grup care produce rime animate special pentru YouTube câştiga între $845,500 şi $13.5 milioane anual.

4. Stampylonghead: Între $698,100 şi $11.2 million anual pentru clipurile despre „Minecraft” şi alte jocuri video.

5. Popularmmos: Între $750,900 şi $12 million pentru comentariu despre gameplaul „Minecraft”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024