Prima pagină » International » Influencer criticat după ce a pozat în bikini în timpul uraganului Helene: „Totul pentru faimă…pariez că tatăl tău este mândru”

Influencer criticat după ce a pozat în bikini în timpul uraganului Helene: „Totul pentru faimă…pariez că tatăl tău este mândru”

02 oct. 2024, 13:40,
Simona Ciobanu în International

Un influencer, model OnlyFans a fost criticat pentru un raport meteo considerat „dezgustător”, realizat pe o stradă inundată din Florida, în timp ce uraganul Helene a provocat inundații istorice și a ucis peste 160 de persoane în sud-estul SUA.

Influencerul Skyler Simpson purta un bikini roz și o umbrelă în timp ce mergea prin apa de pe străzile inundate din Tampa, unde vântul ajungea la 67 mph.

„În direct de pe Bayshore Boulevard, Tampa Bay, cred că toată lumea a fost puțin…”, a început ea, înainte de a fi lovită de cuburi de gheață aruncate din afara camerei.

„Îmi place să ies la plimbare cu familia”, a glumit ea, conform videoclipului postat pe rețelele sociale, fiind lovită din nou cu gheață, de această dată în ochiul drept.

@skylersimpsonn On a real note hope everyones safe #hurricanehelene #hurricane #tampabay ♬ original sound – Sky

Influencer criticat după ce a pozat în bikini în timpul uraganului Helene

Râzând, Simpson se chinuia să mențină umbrela pe care vântul o răsturna constant. Ea se afla la o intersecție cu vedere la Golful Hillsborough, ținând un microfon și spunând că furtuna „a trecut evident” și că este „o noapte frumoasă” în Tampa.

„E perfect pentru o plimbare în familie”, a adăugat ea, înainte de a fi stropită din nou cu apă. La final, a încheiat raportul spunând: „Fii în siguranță. Skyler Simpson, înapoi la tine, Chris.”

Simpson și-a obținut diploma de la Hillsborough Community College în 2018 și licența în știința comunicării de la Universitatea din Florida de Sud în 2020, conform profilului ei de LinkedIn. Ulterior, a semnat cu două agenții de modeling și a lansat contul de OnlyFans.

 

Videoclipul ei a strâns peste 1,8 milioane de vizualizări pe TikTok și mii de aprecieri pe X și Instagram. Într-o postare, Simpson a menționat: „Glumele la o parte, sper că toată lumea este bine, inima mea este alături de cei afectați de furtună.”

Cu toate acestea, mulți au criticat-o pentru tonul neadecvat în contextul unei tragedii. Unii comentatori au sugerat că ar trebui să doneze veniturile din like-urile obținute familiilor afectate. Un alt utilizator a adăugat: „Oamenii au murit, iar tu faci glume.”

Simpson s-a apărat, spunând că „mulți oameni afectați au râs și au comentat”, dar un alt utilizator de Instagram a criticat postarea, sugerând că ar fi de bun gust să o șteargă.

Cel puțin 155 de persoane și-au pierdut viața în timpul uraganului Helene

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Liz Sherwood-Randall, consilier pe securitate internă al președintelui Joe Biden, a declarat luni că autoritățile nu mai au vești de la peste 600 de persoane, deși există speranța că unele dintre ele ar putea fi încă în viață.

Președintele Joe Biden va vizita miercuri 2 octombrie, Carolina de Nord, în timp ce vicepreședinta Kamala Harris, candidata democrată la alegerile prezidențiale din 5 noiembrie, va merge în Georgia, unde au fost raportate 25 de decese.

În Carolina de Sud s-au înregistrat cel puțin 36 de morți, iar Florida, Tennessee și Virginia au raportat 14, 4 și, respectiv, 2 victime, conform unui bilanț AFP bazat pe declarațiile autorităților locale.

Echipele de salvare continuă să caute supraviețuitori și să distribuie provizii locuitorilor afectați de catastrofă, mulți dintre ei fiind încă izolați.

Specialiștii au avertizat că Helene ar putea deveni cea mai puternică furtună din SUA din acest an. Helene, cu vânturi de 120 mph, deja a provocat perturbări masive în transport și a determinat autoritățile să emită ordine de evacuare la nivel de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`