Comunicarea este esentiala in orice relatie. Ea functioneaza foarte bine in general cand oamenii empatizeaza unul cu celalalt. Dar nu vi s-a intamplat ca uneori sa va ganditi intens la cineva si apoi sa dati peste omul respectiv pe strada sau sa va sune? Sa spunem ca in acest caz, telepatia functioneaza si asta pentru ca experienta gandurilor transmise la distanta in mod involuntar este una cu care ne confruntam toti.
In prezent, oamenii de stiinta sunt convinsi de existenta acestui fenomen pe care il studiaza de ani de zile. Biologul englez Rupert Sheldrake vede in telepatie un al saptelea simt al fiintelor vii (al saselea simt fiind cel electric al anghilelor, rechinilor si pisicilor de mare, sensibili la electricitatea corporala a prazii lor). Telepatia ar face parte, dupa parerea sa, din viata noastra cotidiana, fara ca noi sa ne dam seama, scrie almeea.ro.
Sheldrake formuleaza ipoteza conform careia, intre cei apropiati, parinti si copii, sau intre oameni aflati la acelasi loc de munca, telepatia functioneaza de fiecare data, cand ei se inteleg dincolo de cuvinte. El mai crede ca spiritul nostru emite prelungiri invizibile, care intra in contact cu obiectele si fiintele care ne inconjoara.
Exercitii pentru TELEPATIE
Exercitiul 1: Antrenarea telepatiei. “Transmiteti” un desen. Cereti-i unui prieten care se gaseste intr-o camera vecina sa ghiceasca ceea ce desenati. Se pare ca formele geometrice sunt mai usor de transmis.
Exercitiul 2: Intalnirea telepatica. Cereti-i unui prieten sa va apeleze mental, la orice moment al zilei. Va trebui sa aiba la el o fotografie de-a dumneavoastra. Va nota ora acestui apel telepatic. Si dumneavoastra, cand va veti gandi la el, notati ora. Mai apoi, comparati-va rezultatele. Apelurile au coincis?
Exercitiul 3: Semnalul invizibil. Asezat pe scaunul unui autobuz sau la terasa unei cafenele, “ordonati-i”, in mod telepatic, unei persoane din apropierea dvs. sa se intoarca. Unele persoane, mai sensibile la senzatia de a fi observate, se vor intoarce mai repede.