Prima pagină » Cancan » Îndrăgitul coregraf Nea Mărin are o familie superbă. Și-a cunoscut soția în copilărie și sunt căsătoriți de 45 de ani

Îndrăgitul coregraf Nea Mărin are o familie superbă. Și-a cunoscut soția în copilărie și sunt căsătoriți de 45 de ani

05 iun. 2024, 11:00,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul coregraf Nea Mărin are o familie superbă, el și soția sa având două fiice împreună, cea mare făcându-i bunici. Realizați profesional dar și în plan personal, Marin și Mioara au trecut printr-o grea încercare. Nea Mărin și soția sa au avut și unh băiat, care a murit la scurt timp după naștere.

Nea Mărin, pe numele real Marin Barbu, se mândrește cu soția, fiicele și nepoții ori de câte ori are ocazia. Celebrul coregraf este căsătorit cu Mioara de mai bine de patru decenii și are două fete, Dana și Larisa. Soții Barbu au avut și un băiat, dar acesta a murit la scurt timp după naștere, potrivit Unica.

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a mărturisit coregraful în cadrul unei emisiuni.

A depășit toate greutățile

De-a lungul anilor, Nea Mărin a făcut diverse sacrificii pentru ca familiei sale să nu-i lipsească nimic. El a povestit în cadrul unui podcast că a fost o vreme, după Revoluție, în care a lucrat ca taximetrist pentru a-și întreține familia, după ce rămăsese fără serviciu.

„Am avut momente foarte grele. Înainte de Revoluție, eram prim-solist, dansam la toate cârciumele. Aveam spectacol de la 18:30 până la 20:30 și la 21:30 eram la Pescărușul. A doua zi aveam spectacol la bulevard. Am dus-o așa vreo 10 ani. La Revoluție, când eram obișnuit să am atâta activitate, m-am trezit cu doi copii, fără serviciu. S-a terminat totul. Știi ce am făcut? Taximetrie.

Un an am fost taximetrist. I-am dus pe lăutari la nunți și, după un an și jumătate, cam pe la începutul lui 1992 am început iarăși turneele. Am început să predau în străinătate. Unde n-am fost? Din Ungaria până în Belgia, Franța, Olanda. Am lucrat cu mulți la cursuri: am avut elevi din Taiwan, Hong Kong, americani, japonezi”, a declarat Nea Mărin.

Nea Mărin are o familie superbă

Prezentatorul emisiunii „Poftiți pe la noi” și-a întâlnit soția, pe Mioara, în copilărie, amândoi fiind dintr-un sat din Teleorman. Cei doi sunt căsătoriți de 45 de ani, iar acum când fetele sunt mari și au familiile lor, Nea Mărin și Mărioara au la dispoziție mai mult timp pentru ei și merg adesea la diverse evenimente.

„În ultimul timp am zis să-mi iau soția la evenimente, că destul a stat fără mine, ani de zile. A ieșit la pensie, am ieșit și eu la pensie și acum avem timp să ne ocupăm mai mult de noi. În viață așa e… unul trebuie să-și asume ce vrea să facă și celălalt să-l sprijine. La mine așa a fost, soția mea m-a sprijinit foarte mult, s-a ocupat de copii, iar acum eu mă ocup de nepoți. Dacă nu ai în spate o femeie care să te susțină, nu poți să faci nimic.

Noi ne-am născut în același sat, în Teleorman, am copilărit împreună, suntem împreună de 45 de ani, nu avem de ce să ne certăm. Totul este ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Să dea Dumnezeu la toți românii să li se întâmple ce mi se întâmplă mie”, a mărturisit el recent, pentru Antena Stars.

Dana și Larisa, fetele coregrafului sunt la casele lor și au propriile familii. Larisa i-a călcat pe urme tatălui ei, fiind profesoară de dansuri populare. Dana, fata cea mare, l-a făcut bunic pe Nea Mărin, aducându-i pe lume pe Darius Andrei și pe Ana Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *