Prima pagină » Actualitate » Indivizii suspectați de înșelăciune cu bijuterii află astăzi dacă rămân sau nu în arest
Indivizii suspectați de înșelăciune cu bijuterii află astăzi dacă rămân sau nu în arest

Indivizii suspectați de înșelăciune cu bijuterii află astăzi dacă rămân sau nu în arest

02 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Actualitate

Cei patru suspecți din cazul de înșelăciune cu bijuterii au fost arestați recent pentru 30 de zile. Aceștia au contestat măsura arestării, iar astăzi, Curtea de Apel Iași va decide ce se va întâmpla în continuare.

Amintim că, recent, Vijai și Florin Neagu, Yalcin Mizgin și Daniel Stănescu au fost reținuți. Asta, după ce oamenii legii au efectuat percheziții în mai multe locuri din municipiul și județul Iași.
Actiunea a vizat șase indivizi care ar fi constituit un grup infracțional organizat ce s-ar fi ocupat cu plasarea pe piață a unor bijuterii contrafăcute. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Iași și în comuna Grajduri.

Conform anchetatorilor, cetățeanul turc, care deține un magazin de bijuterii în zona centrală a orașului, a reușit să introducă în țară bijuterii de tinichea cu ștanță de aur. Din câte se pare, Mizgin deține în Turcia un atelier în care confecționează bijuterii.
Oamenii legii au mai susținut că verighetele erau făcute dintr-un aliaj și, mai apoi, erau placate cu aur. Astfel, chiar dacă erau doar suflate cu aur, era aproape imposibil ca un client să-și dea seama că la mijloc este ceva necurat. Pe lângă cei patru, oamenii legii îi mai vizează în cadrul cercetărilor pe Fraga Stănescu și pe Amador Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`