Prima pagină » Local » Indivizii arestați pentru ultrajul de la Mironeasa nu i-au impresionat pe judecători
Indivizii arestați pentru ultrajul de la Mironeasa nu i-au impresionat pe judecători

Indivizii arestați pentru ultrajul de la Mironeasa nu i-au impresionat pe judecători

22 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Trei indivizi arestați preventiv recent, în urma unui ultraj care s-a petrecut în localitatea ieșeană Mironeasa, nu au reușit să îi convingă pe magistrați să îi lase în libertate.
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins contestațiile formulate de Vasile, Dan și Mihai Petrecuț împotriva deciziei de arestare preventivă, luată recent de magistrații Judecătoriei.
Amintim că, în urmă cu câteva zile, Judecătoria Iași a admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele unora dintre membrii familiei Petrecuț. Totodată, instanța a decis arestul la domiciliu pe numele Cameliei Ilisii și al Mihaelei Tănase, pentru o perioadă de 30 de zile.

Hotărârea a fost luată după ce doi polițiști din comuna Mironeasa, județul Iași, au ajuns la spital, fiind agresați de mai multe persoane. Incidentul foarte grav a avut loc în timp ce șeful de Post de Poliție, de 26 de ani, și adjunctul șefului de Post de Poliție din Mironeasa, de 28 de ani, interveneau la o sesizare făcută prin intermediul numărului unic pentru situații de urgență 112.
Cei doi au ajuns la spital cu diverse leziuni, ei fiind transferați de la UPU „Sf. Spiridon”, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Ulterior, mai multe persoane au fost duse la audieri, procurorii făcând și rețineri în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *