Prima pagină » Local » Individul suspectat de atacul din Păcureț vrea să fie liber!
Individul suspectat de atacul din Păcureț vrea să fie liber!

Individul suspectat de atacul din Păcureț vrea să fie liber!

15 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Individul care a fost arestat preventiv după ce ar fi împușcat un bărbat a contestat decizia instanței. Amintim că, zilele trecute, Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Leonard Costache (fost Drugu).

„Pe 9 ianuarie, partea vătămată, un bărbat de 40 de ani, și mama acestuia au mers pe strada Rediu, din zona Păcureț, municipiul Iași, unde deja avea loc un conflict într-o familie de etnie romă cu privire la faptul că o tânără refuza să se întoarcă la concubinul ei. La un moment dat, inculpatul, în vârstă de 41 de ani, a scos un pistol și a început să tragă mai multe focuri, unul dintre proiectile lovind partea vătămată în zona toracică anterioară”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În urma incidentului, un martor a telefonat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a cerut intervenția Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului a sosit un echipaj, care a preluat victima și a transportat-o de urgență la spital, unde aceasta a fost operată.

„După incident, inculpatul a dispărut de la fața locului, el fiind găsit pe data de 11 ianuarie. În jurul orei 22:30, acesta a fost reținut pentru 24 de ore”, a mai spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. În trecut, suspectul a mai avut probleme cu legea, el fiind condamnat la patru ani de închisoare, pentru furturi comise pe teritoriul Germaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *