Prima pagină » Local » Individul din Iaşi care şi-a violat fiica de mai multe ori a fost prins pe aeroportul din Otopeni – EXCLUSIV
Individul din Iaşi care şi-a violat fiica de mai multe ori a fost prins pe aeroportul din Otopeni - EXCLUSIV

Individul din Iaşi care şi-a violat fiica de mai multe ori a fost prins pe aeroportul din Otopeni – EXCLUSIV

19 iun. 2024, 10:33, 1 ,
BZI.ro, în Local

Ionuț Cătălin C., individul care a întreținut relații sexuale cu fiica sa în repetate rânduri, a fost prins pe aeroportul din Otopeni. Polițiștii din Iași au fost pe urmele sale și nu a fost prea ușor să-l găsească. Bărbatul riscă să stea mulți ani după gratii.

„La data de 18 iunie a.c., în Punctul de Trecere al Frontierei din aeroportul Otopeni, în baza informațiilor transmise de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri s-a reușit depistarea și reținerea unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, când acesta intenționa să intre în țară.

Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșită asupra unui minor.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Iași”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *