Prima pagină » Local » Individul care s-a dat drept celebrul actor Robert de Niro, condamnat la Iași pentru trafic de droguri! Totul i s-a tras de la peste 1.000 de comprimate ecstasy!
Individul care s-a dat drept celebrul actor Robert de Niro, condamnat la Iași pentru trafic de droguri! Totul i s-a tras de la peste 1.000 de comprimate ecstasy!

Individul care s-a dat drept celebrul actor Robert de Niro, condamnat la Iași pentru trafic de droguri! Totul i s-a tras de la peste 1.000 de comprimate ecstasy!

26 aug. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Individul care s-a dat drept celebrul actor Robert de Niro a fost condamnat ieri pentru trafic de droguri de mare risc! Totul i s-a tras de la peste 1.000 de comprimate ecstasy! Sorin Bulgaru a primit o pedeapsă totală de aproape 9 ani de pușcărie

Individul care s-a dat drept celebrul actor Robert de Niro, condamnat la Iași! Totul i s-a tras de la peste 1.000 de comprimate ecstasy! Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Sorin Bulgaru (55 de ani) la pedeapsa rezultantă de 6 ani și 931 de zile de pușcărie, pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. În fapt, magistrații au adăugat la cei 6 ani de închisoare și restul de 931 de zile rămase neexecutate de către recidivistul ieșean, de la o condamnare primită anterior de acesta.
Pe lângă această pedeapsă, judecătorii au dispus confiscarea de la acesta a peste 1.000 de comprimate ce conțin ca substanță activă MDMA (ecstasy). De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

„Robert de Niro”, acuzat la Iași de trafic de droguri

Procesul lui Sorin Bulgaru a început pe 30 iunie 2020. Atunci, Sorin Bulgaru, bărbatul care s-a dat drept renumitul actor Robert de Niro, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Iași. Anchetatorii l-au acuzat pe acesta de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Asta, după ce individul a fost prins în flagrant cu o cantitate impresionantă de droguri.

Sorin Bulgaru a fost prins în flagrant de oamenii legii având o cantitate impresionantă de droguri asupra sa. În urmă cu câteva luni, procurorii DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a celui care, în trecut, s-a dat drept actorul Robert de Niro. Anchetatorii au propus ulterior arestarea preventivă a individului. Tribunalul Iași a admis propunerea formulată de DIICOT și judecătorii au dispus arestarea lui Sorin Bulgaru pentru 30 de zile.

Investigatori sub acoperire, pe urmele lui „Robert de Niro”

Procurorii DIICOT Iași au intrat pe firul „afacerii” în urma unor informații pe care le-au primit de la investigatori sub acoperire.

„Inculpatul S.B. a deținut, în vederea comercializării, o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA). Acesta ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienți cărora să le poată comercializa angro aceste comprimate. Procurorii DIICOT Iași, împreună cu ofițeri de Poliție judiciară din cadrul BCCO, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta avea asupra sa 1.373 de comprimate ecstasy. Acesta intenționa să le comercializeze”, au afirmat procurorii DIICOT Iași.

Aceștia au mai afirmat că oamenii legii au efectuat și o percheziție domiciliară. În urma acesteia au mai fost ridicate 15 grame de fragmente de comprimate ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere și fragmente de comprimate de ecstasy, precum și un telefon mobil. Surse judiciare au arătat că, pe „piața neagră”, un comprimat ecstasy are o valoare cuprinsă între 50 și 80 de lei. Astfel, recidivistul ieșean Sorin Bulgaru, care s-a dat drept Robert de Niro, ar fi avut asupra sa droguri în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei.

Amintim că, în urmă cu aproximativ un deceniu, Sorin Bulgaru a fost acuzat că i-a furat identitatea renumitului actor Robert de Niro pentru a obține credite bancare. Acesta s-ar fi folosit de o carte de identitate falsificată, pe care apăreau poza și numele actorului de la Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`