Prima pagină » Actualitate » Îndemnul jurnalistului H.D.Hartmann pentru români: „Dragilor, apucaţi-vă să vă umpleţi cămara că vine dezastrul” – VIDEO
Îndemnul jurnalistului H.D.Hartmann pentru români: „Dragilor, apucaţi-vă să vă umpleţi cămara că vine dezastrul” - VIDEO

Îndemnul jurnalistului H.D.Hartmann pentru români: „Dragilor, apucaţi-vă să vă umpleţi cămara că vine dezastrul” – VIDEO

19 aug. 2022, 17:02,
BZI.ro, în Actualitate

Astăzi, 19 august 2022, a fost programată o nouă ediţie BZI LIVE de interes, alături de jurnalistul, analistul politic şi profilerul H. D. Hartmann.

Acesta a transmis un îndemn tuturor românilor, având în vedere situaţia şi criza în care se află întreaga Europă, în urma izbucnirii războiului din Ucraina.

Ce îndemn le-a transmis românilor jurnalistul H. D. Hartmann

Analistul politic H. D. Hartmann a transmis în exclusivitate la BZI LIVE că românii trebuie să se pregătească că vine dezastrul, cât de curând. De asemenea, jurnalistul le-a recomandat cetăţenilor să revină la obiceiurile străvechi ale bunicilor şi străbunicilor, şi anume la umplerea cămării cu de-ale gurii.

Mai mult decât atât, profilerul susţine că situaţia actuală poate fi rezolvată doar prin vot.

„Cetăţeanul român trebuie să-şi amintească că este suveran şi când deciziile sunt împotriva sa, trebuie să-şi ia destinul în mână. Românul nu trebuie să salveze economia europeană şi să moară de foame. Românul trebuie să se uite bine cu cine votează. Nu începeţi cu AUR şi cu falşi profeți. Românii trebuie să-şi amintească meseria de a fi român: de aş vedea fiecare interesul naţional şi suveran. Nimeni din Europa nu va avea grijă de noi. Cereţi liderilor să aibă grijă de ţară, iar la nivel personal de familie recomand magazia bunicii. Înapoi la aşa ceva, computerul nu face dulceaţă, fasole, făină. Acolo la acest tip de independenţă individuală să ajungem. Să nu mai depindem de nimeni”, a transmis H. D. Hartmann, în exclusivitate la BZI LIVE.

Europa se îndreaptă către o criză economică

Jurnalistul H.D. Hartmann a transmis că Europa se află într-un dezastru economic, dar se îndreptă spre o criză fără precedent. recesiune nu va dura doar în această iarnă, ci va fi mult timp de acum încolo. Profilerul susține că în momentul de față toată lumea așteaptă o simplă mișcare și începerea negocierilor de pace.

„Este clar că ne îndreptăm către o criză economică, văd datele. Recesiunea nu este dacă se va întâmpla, ci când. Minciuna cu resursele ieftine s-a terminat. Germania trebuie să cumpere de acum la preţ de producător. Producătorul de gaz european este Rusia. Dacă nu ai gaz, nu ai curent electric, iar atunci nu îţi merg spitalele vom muri în case. Este infrastructura critică. La fel şcolile, laboratoarele de cercetare. Dacă nu aveau gaz ieftin, Germania nu producea Mercedes. S-a redus preţul de producţie şi așa au acaparat piaţă. Au venit după japonezii pe aceeaşi formă, pentru că era gazul ieftin. Rusia era înnebunită să vândă gazul că nu avea reţete fiscale. Germania a fost fericită şi a importat sclavi. Germania s-a construit pe braţele românilor şi a străinilor, nu pe braţul german. Uite că din nefericire afacerea a căzut. Acum ne îndreptăm cu capul înainte, cu viteză, spre un zid gros. Criza gazelor nu va fi doar în iarna asta, ci de acum încolo mult timp. Ţeava spaniolă nu salvează Franţa, că nu va face o nouă reţea de țeve. Toţi aşteaptă să înceapă tratatele de pace şi cineva să clipească. Dar ei trăiesc într-o lume paralelă. De aia îşi permite Ucraina să încalce toate valorile europene, că ea nu există în acest război. Toată lumea împinge Ucraina să vorbească cu Putin că toţi vor gazul, indiferent de preţ. Negocierea măririi preţului se aşteaptă. Zelenski ştie. Erdogan i-a zis să vină în Turcia şi să facă pace cu Putin. El ştie că nu e războiul lui şi i-a zis că până ce nu părăsesc ruşii toate teritoriile Ucrainei nu se negociază. SUA nu este gata să negocieze, asta este genialitatea jocului. Zelenski nu are nicio putere”, a transmis H.D.Hartmann, în Studioul BZI LIVE.

În acest context, analistul politic H.D.Hartmann îndeamnă românii să revină la vechile obiceiuri pentru a trece peste această perioadă nefastă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *