Prima pagină » Local » Incredibil! Un ieșean, implicat într-o agresiune sexuală în grup, într-o localitate din Franța! Alin Ciobanu, săltat de mascați și dus după gratii
Incredibil! Un ieșean, implicat într-o agresiune sexuală în grup, într-o localitate din Franța! Alin Ciobanu, săltat de mascați și dus după gratii

Incredibil! Un ieșean, implicat într-o agresiune sexuală în grup, într-o localitate din Franța! Alin Ciobanu, săltat de mascați și dus după gratii

30 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ în vârstă de 37 de ani, din comuna Ion Neculce, județul Iași, a ajuns după gratii, fiind acuzat de comiterea unui viol în Franța. Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele lui Alin Ciobanu. Oamenii legii spun că individul este cerut de autoritățile din Libourne, Franța, sub acuzația de agresiune sexuală în grup

Situație incredibilă în care este implicat un ieșean! Individul este acuzat că a participat la o agresiune sexuală în grup, într-o localitate din Franța! Astfel, ieșeanul în vârstă de 37 de ani, din comuna Ion Neculce, a ajuns după gratii, fiind acuzat de comiterea unui viol în Franța.

Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele lui Alin Ciobanu.

„Instanța admite propunerea de arestare provizorie în vederea predării formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași. Dispune arestarea provizorie a persoanei solicitate Alin Ciobanu, în vederea predării, în baza semnalării Schengen – Biroul SIRENE Național din Franța, pe baza mandatului european de arestare emis de Parchetul de pe lângă Curtea din Libourne, în vederea executării unei pedepse de 3 ani de închisoare, aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală în grup, pentru o durată de 15 zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare pe numele persoanei solicitate Alin Ciobanu”, au precizat judecătorii ieșeni.

Alin Ciobanu, condamnat la 3 ani de temniță, pentru agresiune sexuală în grup

Magistrații ieșeni au adăugat că Alin Ciobanu urmează a fi dus în Arestul Poliției ieșene.

„Persoana arestată Alin Ciobanu va fi depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Prezenta încheiere se va comunica autorităților. Instanța fixează termen la data de 7 ianuarie 2022, pentru continuarea procedurii de executare a mandatului european de arestare și pentru a fi înaintate de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași mandatul european de arestare și hotărârea de condamnare din data de 25 mai 2021 pronunțată de Tribunalul Corecțional din Libourne, Franța, traduse în limba română”, au mai afirmat judecătorii ieșeni.

Ieșeanul, săltat de „mascați” și dus după gratii

Pe data de 28 decembrie 2021, agenții din cadrul Biroului Urmăriri și Secției VII de Poliție Rurală Ion Neculce l-au prins pe Alin Ciobanu, pe numele căruia autoritățile judiciare din Franța au au emis un mandat european de arestare.

„Astfel, acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol. Fapta ar fi fost săvârșită în localitatea Libourne, din Franța, pe data de 30 mai 2018. Persoana a fost dusă și prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, urmând ca instanța de judecată să se pronunțe cu privire la predarea către autoritățile judiciare franceze”, au declarat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *