Prima pagină » Local » Incredibil! Un bărbat din Iași a murit sub ochii tatălui său care nu și-a dat nicio secundă seama ce se întâmplă: „A intrat în apă de vreo oră, nu știu ce face”

Incredibil! Un bărbat din Iași a murit sub ochii tatălui său care nu și-a dat nicio secundă seama ce se întâmplă: „A intrat în apă de vreo oră, nu știu ce face”

20 iun. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 50 de ani! Acesta se afla la pescuit cu tatăl său la barajul Tungujei din Țibănești, Iași, și, după mai bine de o oră, a fost găsit fără suflare în apă

Mai multe persoane care se aflau la o petrecere pe malul barajului Tungujei din Țibănești Iași, au avut parte de șocul vieții lor. Aceștia au observat pe celălalt  mal al lacului   doi bărbați care pescuiau, iar la finalul petrecerii au mers să le ducă și lor ceva de mâncare. Era trecut de ora 22:00 când câțiva dintre petrecăreți au ajuns la cei doi pescari pe care îi observaseră cu câteva ore înainte, însă când au ajuns mai era doar unul. Ce a urmat a șocat pe toată lumea.

Tatăl bărbatului înecat la barajul Tungujei din Țibănești Iași: „E în apă de o oră. Nu știu ce face de nu”

Martorii povestesc că cei doi pescari erau tată și fiu. Aceștia povestesc că au avut parte de șocul vieții lor. Trebuie precizat că în locul unde bărbatul s-a înecat era o proprietate privată, iar pescuitul și înotul sunt interzise.

„Noi am avut la cabană o mică petrecere caritabilă. Am făcut acolo mâncare, i-am văzut pe partea cealaltă de lac și pe cei doi pescari. Pe la 8 și ceva noi am terminat și le-am zis celor care au mai rămas după ce am plecat să le ducă și lor ceva de mâncare. Când au ajuns pe partea cealaltă de lac, la ei, l-au găsit doar pe bătrân. După ce i-a întins o porție de mâncare acesta le-a spus să îi mai dea o porție pentru fiul lui, moment în care l-au întrebat «Fiul tău unde este?» iar el a răspuns foarte senil: «A intrat în apă de o oră și nu a mai ieșit. Nu știu ce face». Când au auzit asta, de la bătrân s-au speriat. Au început să-l caute pe fiul acestuia în lac și după puțin timp l-au găsit înecat. Între timp au sunat și la 112, au venit pompierii, poliția. S-a constatat decesul. Nu știu cine erau cei doi, nici nu aveau ce căuta acolo că e privat, înotul este interzis, pescuitul la fel”, a precizat Cosmin Ilisei, administratorul lacului.

Polițiștii au deschis dosar penal

Amintim că tragicul incident a avut loc în cursul nopții se sâmbăta, 18 iunie 2022, la barajul Tungujei din comuna Țibănești, județul Iași. „La locul evenimentului, se deplasează două bărci, două autospeciale de intervenție, o autospecială de primă intervenție cu 10 subofițeri și un ofițer. Medicii ajunși la fața locului au constat că victima era Bărbatul, în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost găsit fără semne vitale. Ulterior, a fost constatat decesul acestuia de către medicul de pe ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean Iași sosit la locul evenimentului. Polițiștii au deschis dosar penal.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *