Incredibil! Șoferul care a ucis și a fugit de la fața locului i-a privit pe polițiști în ochi în seara tragediei! Sub mașina lui au fost găsite fire de păr și urme de sânge (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

12 dec. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Situație de-a dreptul incredibilă, la Iași. Zilele trecute, un bărbat a fost găsit mort, într-o baltă de sânge. Ar fi fost lovit de un autoturism al cărui șofer a plecat de la fața locului. Totuși, oamenii legii au reușit să-l identifice

Situație de-a dreptul incredibilă! Joia trecută, un bărbat a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, la Gorban. A fost victima unui accident rutier. După ce a ucis, șoferul a fugit de la fața locului. Totuși, șoferul ucigaș i-a privit pe polițiști în ochi în seara tragediei. Oamenii legii au continuat verificările în zona în care bărbatul a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit se afla în fața unui case din Gorban.

Proprietarul locuinței a discutat cu oamenii legii și le-a răspuns la câteva întrebări. Nimeni nu s-ar fi gândit că el este cel care a dat cu mașina peste bărbat și a plecat. Mai mult decât atât, autoturismul cu care ar fi provocat accidentul mortal a fost parcat la câțiva metri de cadavru.

Fire de păr și urme de sânge, găsite sub mașină

Surse ale reporterilor BZI au precizat că polițiștii rutieri s-au întors la locul accidentului și au analizat mașina care a fost parcată lângă cadavru. Se pare că anchetatorii ar fi găsit urme de sânge și fire de păr. Urmează să fie efectuată o expertiză în urma căreia să se stabilească dacă acel autoturism ar fi fost implicat în accident. Dacă este așa, bărbatul din comuna Gorban va fi anchetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vă reamintim că localnicii care l-au observat pe bărbatul decedat au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Asta se întâmpla în jurul orei 19:30. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, dar era prea târziu. Ulterior, polițiștii au început imediat verificările.

A murit în urma impactului violent

Trupul neînsuflețit al bărbatului le-a oferit anchetatorilor câteva răspunsuri. Constantin Luchian avea 69 de ani și locuia cu o soră de-a lui. Joi, acesta a fost la muncă, la niște vecini, iar mai apoi ar fi vrut să plece spre casă. La Gorban era o ceață groasă. Nu este clar dacă acesta se afla pe partea carosabilă sau înafara ei, dar cert este că a fost lovit cu putere, din spate, cel mai probabil. Luchian a rămas la pământ după ce a fost izbit de mașina al cărei șofer și-a continuat deplasarea. Acesta a murit probabil la câteva secunde după impact. A suferit mai multe fracturi și a avut leziuni în zona capului.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul criminal care i-a privit în ochi pe polițiști în timpul cercetărilor.

Comentarii
  • Bun, cine-i soferul?

  • Petrea Valentin e șoferul ucigaș

  • 😀😀😀😀Eu zic ca ești un mare dobitoc, domnule cu pseudonimul IPJ, dacă tot vrei sa împrăștii cu noroi.
    Se vede de departe ca mirosi a prost.Si știi de ce!?😀😀😀😀😀Pentru a mirosul de prost nu va dispărea, nici prin parfumare, nici prin spălare, boule ce esti!
    semnat:Petrea Valentin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *