Prima pagină » Local » Incredibil! Șoferul care a ajuns cu mașina în șanț la Războieni are 72 de ani și nu a avut niciodată permis de conducere – EXCLUSIV
Incredibil! Șoferul care a ajuns cu mașina în șanț la Războieni are 72 de ani și nu a avut niciodată permis de conducere - EXCLUSIV

Incredibil! Șoferul care a ajuns cu mașina în șanț la Războieni are 72 de ani și nu a avut niciodată permis de conducere – EXCLUSIV

04 iul. 2024, 17:59,
BZI.ro, în Local

Detalii incredibile de la accidentul ce a avut loc astăzi în județul Iași! Șoferul care a intrat cu autoturismul într-un stâlp, la ieșire din localitatea Războieni nu avea permis de conducere!

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, din Suceava, ar fi avut la un moment dat permis de conducere străin, dar românesc niciodată, iar acum, în momentul în care a făcut accidentul rutier, nu avea pentru nicio categorie.

„La data de 04 iulie a.c., Poliția Oraşului Târgu Frumos a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza satului Războieni, com. Ion Neculce, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un autoturism, condus de o bărbat, în vârstă de 72 de ani, din jud. Suceava, în timp ce se deplasa DE 583, în afara localității Războieni, dinspre Iași către Târgu Frumos, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, iar ulterior a părăsit partea carosabilă.

În urma verificările efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere””, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • De parcă nu erau de ajuns ăștia pe care îi avem pe aici !, acum mai vin să facă accidente în Iași și moșnegi ciuceveni care nu au avut în viața lor permis

  • statul încurajează infracțiunile

    La ce sancțiuni se dau este încurajată conducerea fără permis și sub influența alcoolului. Uitați-vă la procurorul Iordan, cu 4 la mie alcoolemie pe Copou a primit 1,8 ani cu suspendare, avocații morți beți care au omorât oameni au stat 2 ani la închisoare, criminala care a omorât 4 muncitori pe Păcurari este acasă, viață și acordeoane.

  • R E A L I T A T E A

    Lipsa legilor serioase și a actului de justiție! Nu își mai asumă aplicarea actului de justiție!

  • Cu multi ani in urma a mai fost un caz asemanator. Un sofer de camion la CAP sau IAS a primit permisul fara examen dupa 35 40 de ani de condus fara sa produca accident

  • Cred ca e plina tara de soferi fara permis sau cu permis fals dar sunt inca neprinsi de Politie si asta e foarte rau pentru toti ceilalti soferi dar si pentru pietoni.
    Acum ca asta are 72 de ani sau putea sa aiba 22 ani tot un drac este, nu are permis si asta e un pericol extrem de mare.

  • dupa oug 84/2024 nu mai are rost sa iti bati capul pentru permis

  • nu l-au testat sa vada daca e drogat? militieni prosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *