Prima pagină » Actualitate » Incredibil! Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, europarlamentar îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de „înaltă trădare” națională

Incredibil! Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, europarlamentar îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de „înaltă trădare” națională

14 iul. 2024, 13:40, 4 ,
în Actualitate

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă îl acuză pe președintele României, Klaus Iohannis de trădare națională. Liderul S.O.S a transmis un mesaj public adresat președitelui.

„Eu, Diana Șoșoacă, în calitate de europarlamentar, avocat și președinte al Partidului S.O.S. România, conform Art. 96 din Constituția României solicit punerea sub acuzare a Președintelui României, Klaus Werner Iohannis, pentru Înaltă Trădare.

Invoc încălcarea Art. 394 din C.P.
a) subminarea economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului
b) aservirea față de o putere străină
c) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine

TOTODATĂ declar nul ”Acordul privind cooperarea în domeniul securității între România și Ucraina”, mă exonerez de orice datorie sau sarcină ce derivă din acesta, nu îl recunosc și nu îmi asum nicio obligație față de statul Ucraina”, a transmis senatoarea și liderul S.O.S, Diana Șoșoacă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Ce este așa incredibil, are dreptate „mahalagioaica”, nea Nicu a fost împușcat pt. mai puțin și neadeverit!…

  • fi-mi-ar scarba!

    la porcupina toti sunt tradatori, inclusiv barbat’su. ea ce cauta cu Severin, Voican și Răcănel, la receptia Ambasadei Rusiei, imediat după alegeri? ea nu poate fi acuzata de tradare? asa a mai urlat impotriva USA, UE si Bruxellesului 4 ani de zile facandu-i cu ou si cu otet cat a fost parlamentar dar culmea, s-a ajuns la Bruxelles europarlamentar.

  • ZoiANUS CRIMINALUS TRADATORUS Vanzator de copii, ai belit-o daca ai ce, ca se poate ca clona ce esti sa nu fi fost dotat cu furtunash de facut pipi, ca asa se intampla cu clonele.

    Noi sustinem demerdul doamnei europarlamentar Diana Sosoaca, singurul fost parlamentra roman si singurul europarlamentar roman cu cohones.
    Tu nici nu stii despre ce vorbesc, RETARDATULE !
    Nu ai avut niciodata asa ceva !

    Spanzuratoarea stie de tine, CRIMINAL SPURCAT, naszist dovedit ce esti !

  • Incredibil de grasă și umflată, senatoarea Sosoaca, trădătoare rusofona, s-a legat de coaiele lui Iohannis , întrucât impotentul Lazarus nu o mai satisface în materie de politică și trădare națională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`