Prima pagină » Local » Incredibil! Politruca Camelia Gavrilă, cocoțată pe ușa din dos la șefia Colegiului Costache Negruzzi
Incredibil! Politruca Camelia Gavrilă, cocoțată pe ușa din dos la șefia Colegiului Costache Negruzzi

Incredibil! Politruca Camelia Gavrilă, cocoțată pe ușa din dos la șefia Colegiului Costache Negruzzi

08 ian. 2021, 12:11,
Vlad Rotaru în Local

Politruca Camelia Gavrilă, fost deputat PSD, a fost numită astăzi, 8 ianuarie 2021, pe ușa din dos a Educației, la conducerea Colegiului Național „Costache Negruzzi” din Iași. Marea pierzătoare a alegerilor locale 2016, bolnavă de putere, aceasta nu se mai satură de a ocupa funcții publice. Asta chiar dacă doar jocurile politice o mai propulsează în acest tip de poziții.

Situație incredibilă în politica ieșeană. Fostul parlamentar PSD de Iași, Camelia Gavrilă, și-a negociat ca la ușa cortului, un post călduț după ce nu a mai prins loc pentru un nou mandat la București. Camelia Gavrilă a ajuns acum să o înlocuiască pe prof.dr. Elvira Rotundu la șefia Colegiului Național „Costache Negruzzi” din Iași. Și totul în urma unui troc politic ieftin, Gavrilă fiind dispusă la orice concesie pentru a mai prinde un post de conducere într-o funcție publică.

Numire controversată pentru fostul deputat Camelia Gavrilă

Camelia Gavrilă a fost pusă astăzi, 8 ianuarie 2021, la conducerea instituției de învățământ preuniversitar din Iași, în locul lui Elvira Rotundu, cea care a ocupat funcția în ultimii ani. Gavrilă revine pe această funcție de la Colegiul Negruzzi, post pe care îl ocupă în prag de pensionare. Practic, cea care a fost un mandat deputat în Parlamentul României, a căutat un o funcție călduță în Iași, ea nefiind mulțumită cu un simplu post de profesor.
Camelia Gavrilă a candidat în toamna lui 2020 la alegerile locale, ea obținând însă un scor dezastuos pentru filiala PSD Iași . Gavrilă a obținut 13 procente după scrutinul electoral, cu 3 la sută sub organizația municipală. Scorul obținut de Camelia Gavrilă este cel mai slab din istoria PSD Iași, ceea ce a făcut ca aceasta să iasă pe ușa din dos a politicii.

Echipă jenantă cu Maricel Popa la alegerile locale 2020

Fostul deputat Camelia Gavrilă a prins acum un post călduț la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iași. După șeecul lamentabil la alegerile locale 2020 și eliminarea de pe listele pentru parlamentare, Camelia Gavrilă a pornit războiul în filiala PSD Iași. După ce a făcut echipă cu Maricel Popa, cel mai slab lider din istoia PSD Iași, Camelia Gavrilă a întors armele. Aceasta i-a reproșat lui Maricel Popa atitudinea de după alegerile locale și nu numai. În plus, Gavrilă a susținut că Popa i-a promis că se va regăsi pe listele pentru alegerile parlamentare, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat fostul deputat a trecut la atac.
Între timp, Camelia Gavrilă și-a asigurat postul călduț la Colegiul Negruzzi, semn că s-a reorientat rapid după ce a spus adio carierei parlamentare.

Mandatul Elvirei Rotundu la Colegiul Costache Negruzzi  a expirat şi deşi i s-a propus să continue în fruntea unităţii de învăţământ, a refuzat categoric şi astfel s-a ajuns în situaţia în care Camelia Gavrilă să aibă o şansă să revină până la organizarea unui concurs pe postul de director. În toate şcolile din Iaşi, în momentul în care un director îşi încheie mandatul există 2 posibilităţi:

1. Să fie prelungit mandatul managerului şcolii până când Ministerul Educaţiei organizează examenul de director.
2. În cazul în care un director în funcţie refuza să mai continue ca interimar până la organizarea examenului, atunci se merge pe continuitate, iar postul poate fi preluat de un fost director.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *