Prima pagină » Actualitate » Incredibil! Gelu Oltean făcea ședințe de șamanism la care folosea drogul
Incredibil! Gelu Oltean făcea ședințe de șamanism la care folosea drogul

Incredibil! Gelu Oltean făcea ședințe de șamanism la care folosea drogul

16 dec. 2019, 10:00,
în Actualitate

Gelu Oltean făcea ședințe de șamanism! Fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de complicitate la trafic de droguri de mare risc, iar ulterior instanța a aprobat arestarea sa. Detalii incredibile ies la iveală despre fostul şef DGIPI. Gelu Oltean a fost reţinut pentru 24 de ore. Acuzaţiile sunt foarte grave. Procurorii considera că este complice la trafic de droguri de mare risc. Ulterior, instanţă a hotărât arestarea sa.

Gelu Oltean, concubina acestuia, dar şi un cetăţean britanic au fost arestaţi pentru 30 de zile. Dosarul instrumentat de DIICOT Braşov este unul de trafic de droguri. Conform procurorilor, cei trei ar fi organizat diferite reuniuni cu scopul de a consuma droguri.

Gelu Oltean făcea ședințe de șamanism
„Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conţine Ayahuasca”, potrivit DIICOT Brașov.

Drogul la care se face referire se numeşte dimetiltriptamină fiind considerat cel mai puternic drog psihedelic. Acesta este supranumit ”molecula spiritului”. Cercetătorii o studiază de 70 de ani. Totul pentru a-i înţelege efectul. Ayahuasca este o substanţă care se regăseşte în drogul DMT. Aceasta este amestec șamanic folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *