Prima pagină » Local » Incredibil! Baronul Horodniceanu a scăpat basma curată! Colegii de la CSM au respins acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară!

Incredibil! Baronul Horodniceanu a scăpat basma curată! Colegii de la CSM au respins acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară!

08 nov. 2023, 16:22, 41 ,
în Local

Situație de-a dreptul incredibilă! Baronul Horodniceanu a scăpat basma curată! Colegii de la Consiliul Superior al Magistraturii au respins acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară împotriva lui. Doar în România este posibil ca un procuror care umilește și amenință doi polițiști care l-au oprit în trafic să nu fie tras la răspundere! Cei doi agenți trebuie probabil să se pregătească de răzbunarea baronului. Reamintim că aceștia au fost deja băgați în comisia de disciplină a IPJ Iași, fiindu-le ridicate telefoanele mobile.

Totodată, Daniel Horodniceanu a cerut și decontarea cheltuielilor de judecată, însă cererea i-a fost respinsă „ca fiind inadmisibilă”.

„Instanța respinge acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară împotriva pârâtului procuror Daniel Constantin Horodniceanu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, cercetat sub aspectul săvârșirii abaterilor disciplinare prevăzute de art.271 lit. a) și m), din Legea nr. 303/2022 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

Respinge cererea de acordare a cheltuielilor de judecată formulată de pârâtul procuror Daniel Contantin Horodniceanu , membru al Consiliului Superior al Magistraturii, ca fiind inadmisibilă.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Pronunțată în ședința publică de astăzi, 8 noiembrie 2023”, este decizia de miercuri a Secției pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Pe 11 octombrie, Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, pentru a patra oară, să se pronunțe în dosarul disciplinar în care este vizat procurorul Daniel Horodniceanu.

Vă aducem aminte faptul că Horodniceanu a fost cercetat disciplinar de către Inspecția Judiciară, în dosarul în care este acuzat de abuz de putere și trafic de influență pentru a scăpa de amendă, după ce a fost oprit în trafic de către doi polițiști ieșeni.

Citește și: Procurorul Daniel Horodniceanu este ținut în șah de colegi. S-a amânat luarea unei decizii. Încă nu a fost sancționat

A fost respinsă acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară împotriva lui Daniel Horodniceanu

Horodniceanu, discuții în contradictoriu cu polițiștii: „Eu sunt în măsură să fac orice!”

Daniel Horodniceanu a avut un dialog în contradictoriu cu polițiștii care l-au oprit în trafic, în județul Iași, pentru un control de rutină.

Citește și: Daniel Horodniceanu, fost procuror DIICOT, atitudine golănească în fața polițiștilor! A făcut abuz de putere și trafic de influență după ce a fost oprit pe un drum din județul Iași: ”V-am spus, nu știți cu cine vorbiți, dom’le”

Deranjat de faptul că i s-au cerut actele la control, Horodniceanu le atrage atenția agenților că el a condus structura de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ îl cunosc. „Faceți cu mine chestii d-astea?”, afirmă fostul șef DIICOT.

IPJ Iași a dat publicității rezultatele verificărilor în cazul conflictului dintre doi agenți și procurorul Daniel Horodniceanu. În urma verificărilor s-a constat că filmarea nu a fost făcută cu bodycam-ul. Conform unor informații pe surse, Horodniceanu ar fi lovit mașina poliției și ar fi înjurat. Practic, polițiștii au început să filmeze pentru a avea probe cu care să se apere.

Horodniceanu spune, printre altele:

„Sunteți foarte scrupuloși la datorie, văd”

„Ce faceți dvs la ora asta, faceți patrulă pe strada principală dintr-un sat?”

„Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului”

„Vreți să vă învăț eu să vă faceți treaba?

„Eu sunt procuror de 25 de ani, matale de când ești polițist?”

„Dvs m-ați oprit pe mine că am avut tupeul să vă depășesc. Dvs faceți cu mine chestii d-astea?”

„Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crimă organizată a țării ăsteia”

„Eu oricum mâine mă duc să mă văd cu câțiva. Nu se poate așa ceva”

„Eu sunt în măsură să fac orice!”

„Încercați să vorbiți așa cu infractorii, nu cu procurorii”

„Pe mine mă cunoaște toată poliția din județ”

Cu toate acestea, secția pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a respins miercuri, 8 noiembrie, după multiple amânări, acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară împotriva lui Daniel Horodniceanu.

Comentarii
  • De ce e incredibil ?!

  • justitia din romania si tragi apa

  • Baietii nu stateau la japca, numai cei de la rutiera…L-a salvat camerele montate la imobilul de unde autoturismul procurorului a inceput sa semnalizeze depasirea militienilor…se vedea clar era linie discotinua!

  • Merita pensii speciale de 30 000 lei pe luna si pe pamant.

  • Care politisti? Niste neica nimeni care au crezut ca soseaua le apartine. Procurorul Horodniceanu ca si procurorul Eva au fost si vor fi cei care aplica legea foarte corect indiferent cine este faptasul. Asa ca, au deranjat foarte multi corupti din,, SISTEM „

  • Taliano vero

    Până la urmă într-un conflict dintre gabori și procurori nu ar avea cum să câștige gaborii pentru că astfel s-ar întoarce piramida cu ochiul în jos și baza în „sus vreau bade cât mai sus”-cântec de voie bună…

  • ce este asa de incredibil ? orodniceanu a deranjat,avea niste dosare grele si s-a aflat de catre cei carese aflau pe fapte.cum va explicati ca taman atunci niste neica nimeni de politisti de la tara faceau patrula.pt ce patrulau aia la acea ora ? de ce mergeau ostentativ pe sosea, credeti ca procurorul daca se stia vinovat nu tacea ? baieti erau pregatiti pt filmare si pt tachinare in trafic ., normal ca esti scos din minti si nu mai reactionezi normal , ceea ce sa si dorit.

  • Șofer disciplinat

    Milițienii cu pricina mai sunt în sistem?Vai de capul lor ce ii așteaptă. Au făcut exces de zel și trebuie sa plătească Au terminat cu toți smecherii din oraș care circula drogati la volan, în mașini de 100000 EUR și au trecut la procurori ? Mare tupeu Au polițiștii de la rutiera în ultima perioada un tupeu ieșit din comun.Merg cracanati de atâta carte și importanta.

  • Asta e cand e facatura nu si ce face! Deci dl H nu a incalcat legea..

  • bou la bou trage su musca la cacat

  • De ce nu i se pune fiola soferului horodnicean?

  • Bravo Romania lucrului bine făcut

  • Mai baiatule tu nu vezi ce persoana e Horodniceanu numai daca se uita la tine ai incremenit onu e prea destept pentru mascarada asta. Un om adevarat educat pana sa iasa filmarea poate politistii aia poate lau luat la misto

  • Chirica este tinut in brate de Horodniceanu.
    Acest serviciu se plateste.
    Vezi cazul str Sararie 36.

  • Ce e asa uimitor? Nu era clar ca asta va fi solutia? Nu va mai amagiti cu justitia din Romania, nu este decat o gluma proasta…

  • Nici nu se putea altfel….oricare dintre colegii domnului Horodniceanu pot fi intr-o situație similară lui, unde ar fi frăția dintre ei …NORMAL sa fie iertat premiat, recompensat, este posibil sa primească și daune morale de la agenții care au îndrăznit sa facă public cazul .

  • Politia Locala =gardieni publici fara scoala. De ce Parlamentul a lejiverat infiintarea structurii?

  • Nu-i asa ca decizia CSM iti da incredere in justitia romana?
    Nu-i asa ca toti merita salarii babane si pensii speciale?

  • Felicitari, Dane! La aflarea vestii mai multi imobiliari au cerut azil in Congo.

  • Preafericitul Mobra!

    Se sufocă investitorii și mafioții la care le-a făcut dosare penale pentru infracțiuni economice grave?! Se sufocă???? Chestia cu Horo în stradă a fost cusută cu ață albă, făcută la mârlănie, răzbunare. Numai că nu a ținut! Așa că băieții, jmenarii care a-ți dat și încă dați tunuri statului și va făcut dosare penale, concentrați-vă mai bine pe cati ani de pârnaie o să luați!!•

  • se confirma – legile sunt doar pentru fraieri!

  • Ceausescu a ordonat jude- caca- torilor

    Poate maine acest Horornemernicanu circula cu 200 km pe oriunde vrea el, baut,inseamna ca toti trebuie sa traga pe dreapta si polihistii sa nu- l opreasca sau sanctioneze ca el este ala Horor? Au muncit foarte mult judecatorii la acest caz,merita pensii speciale si reducerea varstei de pensionare! Justitie parsiva,mediocra,politizata dar cu multe drepturi de speciali.Justitie in Romania nu exista! Ceausescu a ordonat judecatorilor sa- l scoata basma curata pe Horor ca altfel mai marii jude – caca- tori vor avea probleme serioase.

  • Când merge la cimitir se urcă cu mașina ( pardon Mercedesul) direct pe trotuar ca să vadă,,morții, că vine să aprindă lumânări.

  • Poate nu mai merge la cimitir cu masina lui,trebuie cu cea de pompe funebre intins frumos la orizontala, sa scapam de un parsiv si de toti parsvii mediocri de judecatori si de toti kakatii din tara noastra.Vomaaa pe ei!

  • Cetățean modest

    Diaria și vomă mă ia cînd îl văd pe procurorul Horor,trebuia arestat, țară de cicat, așa președinte, așa magistrați

  • Corect,nu e vinovat,omul e nebun,la Socola

  • Sa ne asteptam sa le faca dosar la politisti

  • Mai degraba justitia este facuta sa scape pe unii infractori.Si uite asa au unii salarii si pensii uriase,pentru ca sunt deasupra legii.Inechitate obsesiva, in vazl lumii,sa se stie cine este jupanul.

  • Dupa ce s-au trezit din protest-greva de cateva luni au facut ceva bun tot pentru ei.Trai neneaca.

  • Felicitări domnului procuror pentru dosarele penale instrumentate gunoaielor de hoți și mafioți din Iași! Restul sunt mâncători de kkt! Evazioniști, hoți care dau tunuri economice statului!

  • Poate mai degraba i-a scapat, decat i-a inchis.

  • Eu nu stiu la ce v-ati asteptat!

  • Justiție de kkt , tara de kkt !!!!! Alooo Poliția , ieșiți în stradă acuma cu toții ori sunteți și voi la fel de corupți !!!!!

  • Stiti cine sunt ei? Posesorii de pensii nesimtite. Primesc bani cu nemiluita pentru minciuni.

  • Corb la corb nu-și scoate ochii, pardon porc la porc.

  • Te uiti la el si dupa fața lui iți dai seama cât bun simt are….Românii, din păcate, trăiesc într-o țară fără justiție.

  • de ar iesi lumea in strada………………..se va revizui „decizia” judecatorilor ”’de nimic!

  • Suntem in comunism, a inviat Ceausescu, traiasca PCR,judecatori mafioti,corupti,analfabeti,politizati cu pensii speciale

    Cata mizerie,mizerie,mizerie in tara asta Acest kakacios Horor este singurul parsiv care scapa basma curata? Nu.Daca Horor nu este vinovat atunci la Socolaaaaaa cu toti judecatorii corupti care l- au aparat cu Johanis,PCR ,PNL la Socolaa la fara clanta ori toti la puscarieeeeee.Daca nici asta nu e vinovat,INSEAMNA CA NIMENI NU ESTE VINOVAT DE NIMIC IN TARA ASTA,ORICINE POATE SA FACA ABSOLUT CE VREA!!!!!!!! CETATENII ROMANIEI MAI SUNT EGALI IN DREPTURI SAU NU? SE STERG LA FUND JUDECATORII CORUPTI, ANALFABETI POLITIZATI SI JOHANA ,SE STERG LA FUND CU CONSTITUTIA ROMANIEI,ACESTI SPECIALI CARE NE MANANCA MILIARDE DE EURO PE LUNA. Johanna maimuta gorila a plecat in excursie 9 zile in Africa ,alt miliard de euro cheltuie din banii nostri dar….. a dat ordin mai intai ca acest NEMERNIC sa fie nevinovat, ca l- a aparat pe johanna si pe toti slugoii tradatori ai acestei tari de toate mizeriile care le- au facut in tara asta. Huooooo PNL,huoooo PCR gorilelor! Va voteaza kakatul si voma din wc pe voi

  • Imnul Romaniei

    ,,DESTEAPTA- TE ROMANE”Trebuie o schimbare totala,urgenta in tara noastra daca mai este a noastra,trebuie sa dam joooos toata mafia spurcata incepand de la Johannis nazistul,guvernul,sa ne kakam pe toate partidele de guvernamant si pe tot. Trebuie sa intram cu buldozerul si sa radem tooooot si sa ne facem alta Romanie,o Romanie a romanilor,alta Romanie. Cand Sosoaca vorbeste stie ea ce spune,trebuie sa ne unim cu ea si sa daramam toooooot ca in 1989,in stradaaaaaaa toti,asta este solutia!

  • Socola e plina de procurori toți nebunii spun acolo că sunt procurori

  • Ieșean oripilat

    Porc la porc nu-și scoate ochii! Lăsați semnalizarea, ce a făcut acest porcabsolvent la X și 0 se numește TRAFIC DE INFLUENTA!
    Nu m-a mirat verdictul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *