Prima pagină » Local » Inconștiență sau teribilism la volan? Un șofer a vrut să treacă Vama Sculeni cu permisul suspendat
Inconștiență sau teribilism la volan? Un șofer a vrut să treacă Vama Sculeni cu permisul suspendat

Inconștiență sau teribilism la volan? Un șofer a vrut să treacă Vama Sculeni cu permisul suspendat

13 aug. 2024, 12:59,
în Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a încercat să treacă frontiera de stat în calitate de conducător al unui autoturism, deşi permisul de conducere deţinut figura ca fiind suspendat.

„În data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, în Punctul de Trecere al Frontierei Sculeni – ITPF Iași, un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Iași, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Republica Moldova.
Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat ca urmare a comiterii unor abateri la regimul rutier.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, comisar şef de poliţie Denis Mihaela Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *