Prima pagină » Local » Inconștiență în traficul ieșean: Concurs de depășiri pe linie continuă la Dobrovăț! – FOTO/VIDEO

Inconștiență în traficul ieșean: Concurs de depășiri pe linie continuă la Dobrovăț! – FOTO/VIDEO

04 nov. 2022, 02:00,
Gabriela Corbu în Local

Doi șoferi inconștienți au fost surprinși cum par a se lua la întrecere. Întreaga scenă a avut loc pe șoseaua din pădurea ce duce spre Dobrovăț. Un impact între autoturisme a fost evitat la limită. Totul a fost filmat de un alt participant la trafic

Doi șoferi ieșeni par a fi avut chef de joacă și s-au luat la întrecere cu mașinile. Totul s-a petrecut zilele trecute, în apropierea municipiului Iași. Cei doi, care păreau că s-au uitat prea mult la „Furios și iute“, s-au întrecut și în ceea ce privește neregulile comise în trafic.

depasire

Doi șoferi ieșeni par a fi avut chef de joacă și s-au luat la întrecere printre mașini

Inconștiență în traficul ieșean: Doi șoferi s-au întrecut în încălcarea Codului Rutier

viteza

Acțiunile lor  par a fi demne de filmele de acțiune, de la condus cu viteza luminii, pînă la depășiri și curbe periculoase

Pe drumul județean Iași – Dobrovăț, un ieșean a surprins alți doi participanți la trafic ce conduceau haotic printre celelalte mașini. Acțiunile lor par a fi demne de filmele de acțiune, de la condus cu viteză peste limita legală până la depășiri și intrare cu viteză în curbe periculoase.

Din imagini se observă cum un șofer vitezoman depășește linia continuă și se face pierdut după o curbă. Imediat, un al doilea nu se lasă mai prejos, iar într-o curbă periculoasă este la un pas să acroșeze un alt autoturism ce vine din sens opus. Impactul a fost evitat la limită, întrucât șoferul care circula regulamentar aproape a ieșit de pe carosabil. Zgomotul provocat de cauciucuri confirmă că șoferul nostru nu a virat regulamentar, provocând o spaimă de zile mari celui care venea din sens opus.

Șoferii a două autoturisme, Audi și Volkswagen, par a nu se gândi la viața lor și a celor din jur atunci când vine vorba de condus.

După maniera în care a fost apăsată pedala de accelerație în ambele cazuri, pare a fi o minune faptul că nu s-a întâmplat o nenorocire, mai ales în curbă.

 doua masini in trafic

Întreaga scenă a fost suprinsă  pe șoseaua din pădurea ce duce spre Dobrovăț

Pericol în trafic! Doi ieșeni au condus de parcă nu ar exista reguli

masina

Un impact între autoturisme a fost evitat la limită

Pare că unii șoferi tratează condusul ca pe o aventură în junglă și uită de regulile și de respectul în trafic. Pădurea de la Dobrovăț i-a făcut pe cei doi să se aventureze în ilegalități, de la depășiri până la viteză mare în curbe periculoase.

Din declarațiile șoferului care a fost martor la aceste scene, întâmplarea din pădurea Dobrovăț nu a fost singulară. La întoarcerea spre Iași, șoferul autoturismului Volkswagen a avut aceeași manieră de a conduce cu viteză.

„După aproximativ o oră, am văzut Passat-ul care acum se întorcea către Iași, conducea exact la fel!”, spune Codrin Matei.

Pare că șoferul nu face excepție de la condusul haotic nici când vine vorba de aglomerația urbană și se aventurează chiar și acolo unde pericolul unui incident în trafic este mai mare.

„Polițiștii rutieri ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au menționat reprezentanții IPJ Iași.

Rămâne de văzut dacă această inconștiență în traficul ieșean va fi pedepsită sau nu. Ce este cert este faptul că aceste obiceiuri ale șoferilor trebuie oprite.

Comentarii
  • Concluzia?

  • Politia Romana sau Politia Absenta ?? In Anglia, Italia bombardierii de aici sunt mielusei !!

  • Bună ziua.
    Vor fi identificati si dispuse măsurile legale.

  • Polutia rutera a lu’ Cioric este absenta cu desavarsire. Umbla vorba ca dom’ comandant e cam botos in ultima vreme. Au ajuns cei de la Bucale la concluzia iesenilor: omu’ e varza ca sef si mai umbla si cu mapa pe la Casa Patrata.

  • Rog mult pe șoferul care a făcut filmarea să mă contacteze pentru a putea dispune măsurile legale fata de cei doi vitezomani. 0757244141
    Mulțumesc

  • Rog mult pe șoferul care a făcut filmarea să mă contacteze. 0757244141
    Mulțumesc

  • Aceștia sunt cărăuși care transporta pasageri pe ruta iasi dobrovat. Mai este și un bețiv cu un Ford e angajat la consiliu județean și este protejat are CJI are la număr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *