Prima pagină » Actualitate » Incisivul jurnalist Iosefina Pascal, la BZI LIVE: „Legile Justiției, în realitate, se leagă de oamenii care le-au votat! Ei sunt parlamentarii români… Așa ceva nu a mai avut loc în UE…!
Incisivul jurnalist Iosefina Pascal, la BZI LIVE:

Incisivul jurnalist Iosefina Pascal, la BZI LIVE: „Legile Justiției, în realitate, se leagă de oamenii care le-au votat! Ei sunt parlamentarii români… Așa ceva nu a mai avut loc în UE…!

20 oct. 2022, 16:39,
în Actualitate

În cadrul emisiunii BZI LIVE din 20 octombrie, Iosefina Pascal a adus din nou în discuție problemele principale legate de aceste Legi ale Justiției. Incisivul jurnalist a condamnat incompetența clasei politice din România care nu mai au ca scop binele cetățeanului.

„Ura faţă de popor sărăceşte prostii de au votat Legile Justiţiei. Ca om care ai jurat pe Biblie pentru binele României, trebuie să ai o dăruire. Parlamentarii ăştia ne urăsc. Ei sunt interesaţi doar de bunăstarea lor. Şi nu doar parlamentarii, ci şi preşedintele.

Ăştia ne urăsc pe noi. Punct. Şi românii să înţeleagă că trebuie să acţioneze implicit ei”,a  spus Iosefina Pascal.

Jurnalistul Iosefina Pascal la BZI LIVE

Iosefina Pascal a vorbit în exclusivitate pentru BZI LIVE despre Legile Justiției. Jurnalista scoate în evidență faptul că este o absurditate ca judecătorii să fie subordonați politicului, că nu este posibil ca parlamentarii să nu fi fost conștienți de imensa prostie pe care aufacut-o acordându-și votul în această privință.

„Prima veste bună este că după ce am urlat la propriu de 3 zile la avocatul poporului, acum să le spună cât de ipocriţi sunt. Mai ales în cazul lui Iohannis, lui Ciolacu şi în cazul lui ICCJ, că acum instituţia devine instanţă judecătorească inferioară.

Asta cum că a venit de la Bruxelles, e de nivel de teorie, dar în realitate, oamenii care au votat sunt oamenii noștri. Nimeni altcineva nu o să îşi asume ce au făcut ei. Nu Ursula, nu nimeni.

Unde scrie că trebuie să subjugăm politicului judecătorii? Nu scrie nicăieri. Este o scuză găsită de PSD-işti ca să îşi justifice oroarea pe care au parafat-o şi semnat-o.

Domnule, nu ai cum să spui aşa ceva! Cum să nu ştii ce ai votat? Acum, sincer, știți vorba aia ‘prost nu e cine cere, ci cine dă’.

Nu scrie nicăieri asta. Asta nu e o condiţie pentru a intra în Schengen. Noi, România, ca şi Ungaria, avem un drept de veto pentru orice.

Unelte sunt. Problema e că noi nu avem unelte în Parlament, avem nişte râme, nişte sclavi.

Chiar PSD-ul urla în ultimii ani, înainte să intre la guvernare, că, cum să facă PNL-ul şi USR-ul ce le cere Bruxelles-ul? Dacă PSD-ul nu vota, se încheia cu treaba asta. Dar ei au votat toţi, în bloc, de la Firea, la Stănescu, şi toţi ăştia care nu ştiu cât le vine factura la curent. Au votat şi ultimul gram de independenţă pe care îl mai aveau magistraţii români.

La CCR am oarecare emoţii, deoarece nu m-ar mira să aud vreo anomalie şi acolo”, a spus Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal: „Vom fi pe cartela sărăciei toți”

Jurnalistul Iosefina Pascal a vorbit de altfel și despre voucherele sărăciei, ce vor fi împărțite în curând românilor cu un venit sub medie. Invitata BZI LIVE preconizează totodată un viitor sumbru, de care nu va fi scutit nici unul dintre noi.

„Sursele mele se plimbă mai mult pe hol, unde e frig. Dar în Parlament duduie căldura. Voucherele astea de sărăcie se dau iarăşi peste vreo 2 săptămâni. Alt prilej să mai dea amenzi la oameni. Pentru că oamenii şi-au luat şi altceva în afară de mâncare, spre exemplu, dero, prosoape, mâncare de câine… Este un nou prilej de a-şi bate joc de oameni, de a-i umili şi a le mai da nişte amenzi.

Primul pas în România, pentru că toţi vom fi săraci, într-un grad mai mare sau mic. Vom fi pe cartela sărăciei toți. Deci voucherele alea nu sunt bonuri de masă, este un card de credit gen. Statul român monitorizează tot ce îţi cumperi tu. Cum e posibil așa ceva? E o încălcare flagrantă a dreptului personal.

Oamenii nu au cerut aceste carduri sau să fie săraci, dar le-au primit cu japca de la factorul poştal. Şi apoi s-au trezit amendaţi şi cu cardurile blocate. Să dai oamenilor o pensie de 1000 de lei, apoi îi dai amendă de 10000 pentru că şi-a luat mop, detergent şi alcool. Noaptea minţii.

Dacă te uiţi la ce zice Boloș, acele vouchere pentru facturi nu îţi plătesc facturile la energie. Te ajută să îţi schimbi electrocasnicele din casă. Nu are nici o legătură cu factura la energie. Iar electrocasnicele nu au nici o legătură cu preţurile speculei. E o mangleală.

Se acordă vouchere pentru familii cu cel puţin 5 copii. Asta este o discrimanre, o inepţie. Există şi familii foarte sărace cu un copil sau doi. Şi alte familii cu un număr de copii mult mai mare. Ce legătură are numărul de copii? 5 în loc de 4, ca să nu se califice aproape nimeni. Dar majoritatea românilor au 1 sau 2 copii. Iar ăia nu sunt ajutaţi, chiar dacă nu au bani de mâncare. E o bătaie de joc.

Deci noi, pe septembrie, suntem pe locul 12 în Europa la cea mai mare inflaţie. Ştiţi de când a început să cresca inflaţia la noi? Din decembrie 2020. Deci nu a crescut odată cu războiul din Ucraina.Cum vine asta? Că au spus că ne sărăceşte Putin?!

Asta e bătaie de joc. Şi nu doar la noi, ci în toată UE. Adică ce era în decembrie 2020? Aproape un an de restricţii. Iar acum, desigur, s-a acutizat cu efectele sancţiunilor. Rusofobia nu ţine de foame. Eu nu pot să instig la omor pe bază de rasă, naţionalitate. Nu ne ţine de foame ura. Ne consumă şi ne duce la sapă de lemn”,a  conchis Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal a vorbit de altfel la BZI LIVE și despre vizita Laurei Codruța Kovesi în România.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024