Prima pagină » National » Incidentele violente continuă! O femeie de 50 de ani s-a luat la bătaie cu un bărbat într-o secţie de votare
Incidentele violente continuă! O femeie de 50 de ani s-a luat la bătaie cu un bărbat într-o secţie de votare

Incidentele violente continuă! O femeie de 50 de ani s-a luat la bătaie cu un bărbat într-o secţie de votare

09 iun. 2024, 16:40,
în National

Un nou incident violent s-a petrecut la alegerile locale și europarlamentare din acest an. De această dată, protagonista este o femeie de 50 de ani. Se pare că aceasta s-a luat la bătaie cu un bărbat în vârstă de 33 de ani într-o secţie de votare din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

Scandalul a pornit după o discuție în contradictoriu, deoarece bărbatul încerca să o filmeze pe agresoare.

„La data de 9 iunie 2024, în jurul orei 10:16, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în holul şcolii Generale nr. 7 din Municipiul Petroşani (arondată secţiei de votare nr. 159) a fost agresat fizic de către o femeie de 50 de ani, din Petroşani. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care l-au identificat pe apelant, acesta declarând faptul că a purtat unele discuţii în contradictoriu cu femeia, iar în momentul în care a vrut să filmeze incidentul, aceasta l-a împins cu pumnul în zona pieptului”, a transmis IPJ Hunedoara.

Femeia și-a recunoscut fapta

În momentul în care au ajuns polițiștii la fața locului, femeia și-a recunoscut fapta. În cauză, poliţiştii au eschis dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

„Femeia a declarat faptul că bărbatul a început să o înregistreze audio/video cu telefonul mobil, moment în care aceasta l-a împins, iar ulterior bărbatul i-a adresat ameninţări cu acte de violenţe”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

Un polițist a fost mușcat de mână de o femeie

Un alt scandal s-a petrecut la o secție de vot din județul Dolj. Un bărbat a devenit recalcitrant în timp ce se afla în secția de votare, iar iubita acestuia a mușcat de mână un polițist.

Potrivit IPJ Dolj, la Secția de votare nr. 299 Cerăt, agentul de poliție aflat în serviciul de protecție la secția de votare a intervenit pentru menținerea ordinii publice, moment în care femeia s-a apropiat de polițist și l-a mușcat de mână, fără ca acesta să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

„La un moment dat, unul dintre bărbaţii aflaţi în grup a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare”, transmite Poliția Dolj.

Polițiștii au informat parchetul în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cele două persoane fiind în custodia poliţiştilor.

Totodată, IPJ Dolj anunță că a fost dispusă înlocuirea agentului de poliție din serviciul de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024