Prima pagină » National » Incident violent într-un supermarket din București: Un tată și fiul său au agresat brutal o angajată
Incident violent într-un supermarket din București: Un tată și fiul său au agresat brutal o angajată

Incident violent într-un supermarket din București: Un tată și fiul său au agresat brutal o angajată

11 aug. 2024, 12:20,
în National

Un incident grav a avut loc într-un supermarket din București, unde un bărbat și fiul său au fost reținuți după ce au atacat violent o angajată și au adresat injurii. Polițiștii de la Secția 19 au intervenit rapid și i-au reținut pe cei doi, în vârstă de 30 și 50 de ani, aceștia fiind acuzați de infracțiuni precum loviri și alte violențe, tulburarea ordinii publice, distrugere și amenințare.

Cum a început conflictul

Incidentul a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 3:30, când administratoarea supermarketului din Sectorul 5 a alertat poliția. Se pare că un client nemulțumit, în vârstă de 30 de ani, a avut un conflict spontan cu concubinul administratoarei, după ce nu a fost servit conform așteptărilor. În urma altercației, bărbatul a spart un geam al magazinului. La scurt timp, tatăl său, în vârstă de 50 de ani, a sosit la fața locului, iar împreună au continuat agresiunea, amenințând și lovind concubinul femeii, în timp ce o amenințau și pe angajata magazinului.

Ce au declarat autoritățile

Pe 9 august 2024, în jurul aceleași ore, bărbatul de 30 de ani s-a întors la supermarket și a continuat să amenințe angajații.

„Pe baza probelor adunate, s-a constatat că pe 8 august 2024, un bărbat de 30 de ani, după un conflict spontan, l-a amenințat cu violență pe concubinul administratoarei, fiind nemulțumit de serviciile oferite. După ce a ieșit din magazin, a distrus un geam. Ulterior, tatăl său, de 50 de ani, a venit la locul incidentului, iar împreună l-au amenințat și agresat fizic pe concubinul administratoarei, iar acesteia i-au adresat amenințări. Pe 9 august, în jurul orei 3:30, bărbatul de 30 de ani s-a întors și a continuat să amenințe angajații”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței. Ancheta este în curs de desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a clarifica toate aspectele acestui caz.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`