Prima pagină » Actualitate » Incident terifiant într-o parcare! Un copil de 6 ani a trecut cu mașina peste mama sa
Incident terifiant într-o parcare! Un copil de 6 ani a trecut cu mașina peste mama sa

Incident terifiant într-o parcare! Un copil de 6 ani a trecut cu mașina peste mama sa

27 aug. 2024, 16:40,
în Actualitate

Astăzi, în jurul orei 13:00, un grav accident a avut loc în parcarea magazinului Ikea de pe Bulevardul Theodor Pallady din București. Incidentul a implicat o femeie de 41 de ani, care a fost grav rănită după ce a fost prinsă sub propria mașină, aceasta fiind condusă din greșeală de copilul său de 6 ani.

Martorii au relatat că femeia își urcase copiii în mașină și pornise motorul pentru a porni aerul condiționat, în timp ce se îndrepta spre portbagaj pentru a pune cumpărăturile. În acel moment, copilul său de 6 ani a urcat la volan și a pus mașina în marșarier, lovind-o pe mama sa și trecând peste ea.

Un martor, membru al comunității Infotrafic București și Ilfov, a declarat: „Mașina aflată în parking, cu motorul pornit, a fost pusă în marșarier de către un minor. Mama, prinsă sub auto”

Deși grav rănită, femeia a rămas conștientă până la sosirea echipajelor SMURD, care au transportat-o la spital pentru tratament.

Brigada Rutieră a Capitalei a confirmat accidentul într-un comunicat, precizând că în mașină se aflau doi copii, în vârstă de 2 și 6 ani, la momentul incidentului.

„În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se arată în comunicat.

Bărbat înjunghiat în stația de tramvai

Astăzi, 27 august 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 7 au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la o agresiune comisă într-o stație de tramvai din București. Un bărbat de 50 de ani a fost atacat cu un obiect tăietor-înțepător de doi tineri, în urma unui conflict spontan într-un mijloc de transport în comun. După coborârea în stația din Sectorul 2, tinerii l-au agresat fizic pe bărbat.

La locul incidentului au intervenit rapid polițiști și un echipaj de prim-ajutor, care l-au transportat pe bărbat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului și pentru a identifica și prinde cei doi tineri suspectați de comiterea faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024