Prima pagină » Actualitate » Incident șocant pe litoral! Un copil de șase ani a fost mușcat de o femeie de 42 de ani – VIDEO
Incident șocant pe litoral! Un copil de șase ani a fost mușcat de o femeie de 42 de ani - VIDEO

Incident șocant pe litoral! Un copil de șase ani a fost mușcat de o femeie de 42 de ani – VIDEO

02 iul. 2024, 16:00,
BZI.ro, în Actualitate

Incident grav pe litoral. Un copil de doar șase ani a fost mușcat și zgâriat pe plajă de o turistă în vârstă de 42 de ani. Femeia făcea poze, când copilul de șase ani a stropit-o din greșeală cu apă. Nervoasă, aceasta l-a alergat pe plajă, iar când l-a prins, l-a zgâriat și l-a mușcat de braț.

Părinții au depus plângere penală iar poliția a deschis o anchetă.

Agresoarea neagă incidentul și a declarat în fața polițiștilor că a vrut doar să îl sperie pe copil. Tatăl băiatului spune că a vorbit deja cu un avocat.

„La data de 30 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută.

În scurt timp polițiștii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani.”, a anunțat IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Au apărut și primele imagini cu copilul mușcat și zgâriat de o turistă, pe o plajă din Năvodari. Acestea au fost prezentate de Constanța Info, pe o rețea socială.

O tânără de 29 de ani, arestată după ce și-a mușcat fetița, vecinii și pe polițiști care au intervenit

Într-o ordine de idei asemănătoare, reiterăm cum o femeie de 29 de ani, din Sectorul 1 al Capitalei, a fost arestată preventiv după ce a luat peste 100 de medicamente, și-a mușcat fetița, vecinii, chiar și pe polițiștii care au venit în ajutorul acestora.

Văzând că femeia își agresează copilul, vecinii au sărit în ajutorul fetiței, dar au fost și ei mușcați de femeia care se afla sub influența alcoolului și a medicamentelor.

Sosiți la fața locului, și polițiștii au avut parte de același tratament. Când i-a văzut, femeia a devenit violentă, iar când au încercat să o ducă la secție, i-a mușcat și pe ei.

În cele din urmă, tânăra a ajuns la spitalul de boli psihice Obregia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *