Prima pagină » Actualitate » Incident șocant într-o comună din Iași! A încercat să-și pună capăt zilelor, dar a fost descoperită chiar de fiica sa, care i-a tăiat funia! Familia nu-și explică gestul: „Nu băuse înainte să facă asta, luase doar o bere” – EXCLUSIV/FOTO

Incident șocant într-o comună din Iași! A încercat să-și pună capăt zilelor, dar a fost descoperită chiar de fiica sa, care i-a tăiat funia! Familia nu-și explică gestul: „Nu băuse înainte să facă asta, luase doar o bere” – EXCLUSIV/FOTO

24 aug. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Actualitate

Un incident șocant a avut loc în localitatea Crivești, comuna Strunga, județul Iași, unde Gabriela Maftei, o tânără în vârstă de 33 de ani, a încercat să-și pună capăt vieții pe fondul consumului de alcool. Femeia a fost descoperită însă, la timp, de fiica sa și transportată la spital cu elicopterul SMURD.

Incident șocant într-o comună din Iași! O tânără de 33 de ani a încercat să se spânzure

Reporterii BZI au discutat cu mai mulți vecini de-ai Gabrielei Maftei. Aceștia au povestit cum a încercat Gabriela Maftei să se sinucidă, dar și că familia sa este una cu numeroase probleme.

„E o familie care are probleme cu alcoolul. Le-a ars și casa anul trecut, în toamnă. Sunt mai multe de spus, nu o duce bine nici cu bărbatul. Are doi copii, o fată și un băiat, dar sunt cu tați diferiți. Acum e căsătorită cu altul. A fost găsită de fiica ei, de 14 ani. Era spânzurată în spatele casei, într-o anexă”, au declarat vecinii Gabrielei Maftei.

Familia Gabrielei Maftei susține că, în ultimul an, aceasta s-a confruntat cu numeroase probleme care ar fi compleșit-o.

„E bine, a ajuns joi acasă. S-a făcut bine. Am fost după ea, la spital. Nu băuse înainte să facă asta, luase doar o bere. Nu știm de ce a făcut asta, a avut mai multe probleme și de asta, cred”, a declarat fiica Gabrielei Maftei.

Femeia a fost salvată chiar de fiica sa

Din fericire, tânăra în vârstă de 33 de ani a fost descoperită la timp de fiica sa, în vârstă de 14 ani, care a tăiat funia. Adolescenta și-a salvat mama de la moarte.

„Vreau să știi că te iubesc enorm, chiar dacă nu a fost cel mai bun an al nostru. Măcar am fost împreună, unii lângă alții. Te iubesc mult! Îți mulțumesc mult că mi-ai dat viață și că, încă, te chinui să mă crești. Vreau să îți spun că, în ochii mei, ești ca o floare pe care nu o s-o uit niciodată.”, a transmis fiica Gabrielei Maftei.

Gabriela Maftei a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD și a fost externată ziua următoare.

„La data de 21 august a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, din comuna Strunga, s-a spânzurat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie în care au constatat că femeia ar fi încercat să se spânzure, fiind observată de către un membru de familie care ar fi dezlegat funia. La fața locului, a intervenit un echipaj din cadrul ISU Iași, care a transportat persoana la o unitate medicală pentru investigații suplimentare. Se fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Chiar dacă Gabriela Maftei a scăpat cu viață, incidentul a șocat întreaga comună Strunga din județul Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *