Prima pagină » Local » Incident pe Bulevardul Independenței! Un copil de 3 ani și 10 luni a murit după ce a căzut de la etajul 7 – UPDATE
Incident pe Bulevardul Independenței! Un copil de 3 ani și 10 luni a murit după ce a căzut de la etajul 7 - UPDATE

Incident pe Bulevardul Independenței! Un copil de 3 ani și 10 luni a murit după ce a căzut de la etajul 7 – UPDATE

29 aug. 2024, 21:18,
în Local

În urmă cu puțin timp a fost raportat un incident terifiant la Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, un copil de 3 ani și 10 luni a căzut de la etajul 7 al unui bloc situat pe Bulevardul Independenței.

UPDATE 2: Conform datelor furnizate de IPJ Iași, copilul se afla nesupravegheat în cameră. Acesta s-ar fi urcat pe pervazul de la fereastră și ar fi căzut de la geam.

„La data de 29 august anul curent, în jurul orei 19:15, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul 7 al unui bloc din municipiul Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că dintr-un imobil situat la etajul 7, un minor de 3 ani și 10 luni, care se afla într-o cameră nesupravegheat, la un moment dat s-ar fi urcat pe pervazul de la fereastră și ar fi căzut de la geam.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, în urma manevrelor de resuscitare, cadrele medicale au constatat decesul minorului.

Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, acestea continuând în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE 1: Din nefericire, copilul a murit.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19:00.

„Copil de aproximativ 4 ani cu politraumă prin cădere de la înălțime, adus în stop cardiorespirator cu manevre de resuscitare în curs. S-a continuat resuscitarea fără răspuns.

S-a resuscitat aproximativ 2 ore dar fără răspuns.

S-a declarat decesul”, a transmis Dr. Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt Spitalul “Sf. Maria”

Știre inițială: Copilul a fost preluat de echipajele de intervenție și transferat la Spitalul de Copii Sfânta Maria.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la modul în care s-a produs incidentul.

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a fost dirijat la o solicitare pe Bulevardul Independenței la un copil în vârstă de 3 ani și 10 luni, cădere de la etajul 7, traumatism cranio cerebral sever, plaga delabranta regiune frontală, otoragie, fractura închisă braț stâng, iot+vm, transportat cu manevre de resuscitare cardio-pulmonară în curs la UPU Sf Maria”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *