Prima pagină » Local » Incident la un liceu din fosta zonă industrială a Iaşului. Un elev ar fi dat cu spray lacrimogen în sala de curs – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Incident la un liceu din fosta zonă industrială a Iaşului. Un elev ar fi dat cu spray lacrimogen în sala de curs – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

31 mart. 2022, 12:48,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că un elev a dat cu spray lacrimogen în sala de curs la un liceul din fosta zona industrială a Iaşului. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și un echipaj de poliție.

UPDATE 2: Reprezentanții IȘJ Iași au transmis un punct de vedere în ceea ce privește incidentul din liceul ieșean.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, un copil al școlii a simțit un miros înțepător și a acuzat o senzație de usturime a ochilor. Având în vedere această situație, dar și faptul că elevul se simțea rău de dimineață, conducerea unității școlare a sunat la serviciul de urgență și a solicitat ajutor medical. S-au deplasat în școală și reprezentanți ai Secției 5 Poliție, ai ISU Iași și ai Biroului de Siguranță Școlară.

ISU a verificat zona pentru a identifica prezența unor substanțe periculoase, dar nu s-au detectat astfel de substanțe. Secția 5 Poliție efectuează verificări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs acest incident. La nivelul unității de învățământ se analizează această situație și se vor propune măsurile care se impun. Inspectoratul Școlar Județean va comunica permanent cu directorii unității de învățământ până la clarificarea tuturor aspectelor”, au transmis reprezentanţii ISJ Iaşi.

UPDATE: Este vorba despre Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Iaşi. Elevul ar fi dat cu spray lacrimogen în grupul sanitar al unității de învățământ.

Informația nu este confirmată momentan!

Revenim cu detalii!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *