Prima pagină » National » Incident la Neamț! O fetiță de șase ani a căzut într-o fântână de 20 de metri
Incident la Neamț! O fetiță de șase ani a căzut într-o fântână de 20 de metri

Incident la Neamț! O fetiță de șase ani a căzut într-o fântână de 20 de metri

26 iun. 2024, 17:20,
BZI.ro, în National

O fetiță de 6 ani a fost salvată după ce a căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri. Până la sosirea pompierilor, copilul a fost scos din fântână de către localnici.

Minora venise în vacanță la bunici, în satul Poiana Humei, Județul Neamț. Fetița a încercat să ajungă la un vișin, s-a dezechilibrat și a căzut în gol la peste 20 de metri adâncime.

Vecinii au fost alertați de strigatele fetei și au venit imediat în ajutor, au improvizat o funie lungă din chingi auto, iar un localnic a coborât în puțul adânc.

Fetița a fost salvată de nivelul scăzut al puțului, dar și de eroismul vecinilor, scăpând doar cu câteva fracturi.

Minora, care era conștientă și cooperantă, prezenta multiple traumatisme la sosirea echipelor de intervenție. Echipa de la SMURD TIM i-a acordat imediat îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, aceasta a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a spitalului din Roman pentru evaluare și tratament medical de specialitate.

Amenda primită de o femeie care şi-a spălat covoarele în cea mai nouă arteziană din centrul orașului Arad

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum o femeie a fost prinsă de poliţiştii locali, când îşi spăla covoarele în cea mai nouă fântână arteziană din centrul Aradului, aflată în Piaţa Catedralei, potrivit Agerpres.ro.

„Poliţiştii locali cu atribuţii de ordine publică şi intervenţie din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au identificat şi sancţionat o persoană de sex feminin pentru încălcarea obligaţiei de a păstra curăţenia pe arterele de circulaţie, prevăzută de normele HCLM nr. 297/2015 privind aprobarea

Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din municipiul Arad. Astfel, agenţii din teren, semnalaţi de către un cetăţean prin Dispeceratul Poliţiei Locale, s-au deplasat în Piaţa Catedralei, surprinzând femeia care spăla nestingherită în fântâna arteziană amplasată recent în zonă nişte covoare auto, murdărind cu noroi inclusiv artera pietonală”, a transmis Poliţia Locală.

Femeia are 40 de ani şi locuieşte în apropiere de piaţă. Ea a primit o amendă de 400 de lei şi a fost obligată să cureţe zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *